Ana SayfaDizilerMahkum 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Maskeli Balo Operasyonu!

İlgili Postlar

Mahkum 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Maskeli Balo Operasyonu!

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Cemre’yle görüşür. Cemre, ondan haber bekleyeceğini söyler. Barış, Büge’nin kendisini sırtından bıçakladığını düşünür. Sasha’nın düzenlediği maskeli partiye Fırat’da katılır. Fırat, Tahir’in yaptıklarını öğrenip onun karşısına çıkar. Onu yumruklamaya başlar ve bunu kendisine nasıl yaptığını sorar. Mahkum 13. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Maskeli balo operasyonu başlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Maskeli Balo Operasyonu!

Mahkum 13. bölüm 1. ön izlemesinde; Maskeli baloda Fırat, aradığı şeyi bulmaya çalışıyor. İçeri elleri kan içinde Barış geliyor. Fırat ona yine ne yaptığını soruyor. Barış, dalga geçerek insanların artık bozduğunu domates gibi eski tadının olmadığını söylüyor.

İşte Mahkum 13. bölüm 1. ön izlemesi…

MAHKUM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat ve koğuş arkadaşları kaçtıktan sonra emniyet harekete geçer. Tüm yolları tutup onları bulmak için seferber olur. Kamyonetle kaçan beş kafadar yolda başka bir araca geçer. Polisler kamyoneti bulur. Ancak içinde onları bulamaz. Fırat ve arkadaşları Cemre’nin yardımıyla güvenli bir yere yerleşir.

Ertesi gün Fırat ilk iş olarak kızını almak için onun saklandığı yurda gider. Ama onun yurda geleceğini bilen Barış, Nazlı’yı alıp saklar. Büge, Nazlı’nın Sasha’nın yanında olduğunu anlar ve onu alıp kendi evine getirir. Barış, bunu öğrenince önce Büge’ye kızar. Sonra onun bu korumacı tavrı hoşuna gider. Fırat, cinayet bıçağını bulup kendisini aklamak için arabasını bulmaya gider.

Arabanın çalınmış olduğunu anlayan 5 kafadar hurdalığa giderler. Fırat arabasını orada bulur. Arabanın içinde bıçağı bulamaz. Yolda Fırat, bıçağı Barış’ın çiftlik evinin bahçesine gömdüğünü hatırlar. Kendisi Barış’ı arayıp orada buluşmak ister. Arkadaşları da temizlik görevlisi kılığında bahçeyi temizleyeceklerini söyleyip içeri girip bıçağı aramaya başlarlar.

Sasha ile Barış, onların bıçağı bulmalarını bekleyip ellerinden bıçağı almayı planlar. Bu arada Raif Barış’ı sıkıştırır. Barış, Raif’e köstebek olarak babasının ismini vermeyi düşünür. Onunla son kez oturup bir yemek yemek ister. Yemekte Zahit, Barış’ı o hale kendisinin getirdiğini söyleyip pişmanlığını dile getirip ağlar.

Barış, babasının ismini vermekten vazgeçer. Raif’e, gidip köstebeğin ölen kardeşi olduğunu söyler. Raif, iş ortaklıklarının bittiğini ancak ondan kan borcunu ödemesini ister. Feyza’nın kanı kan alacaklarını söyler. Fırat’ın arkadaşları bahçede bir kutu bulur. Barış ile Savaş, içinde bıçak olduğunu düşündükleri kutuyu onlardan ister. O arada polislerin yaklaştığını anlayan Fırat, ne yapacak?

Mahkum 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Tahir’den Yaptıklarının Hesabını Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler