Ana SayfaDizilerYargı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Ilgaz'a Gerçekleri Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Yargı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Ilgaz’a Gerçekleri Anlatacak Mı?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 24. yeni bölümüyle 13 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin, Engin’in her şeyi itiraf ettiği videoyu izledikten sonra şok olur ve Ilgaz’ın görmesini istemez. Yekta, Laçin’in ifadesiyle tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Ilgaz, Ceylin’in sildiği videoyu bulup izler ve videoyu Pars’a teslim eder. Ceylin, Yekta’nın serbest kalabileceği videoyu Ilgaz’ın açık etmesine çok kızar. Polis aramasında Serdar’ın, Çınar ve kızlarında olduğu arabanın bagajında ceset bulunur. Zafer’in yanmış cesedi, ortaya çıkar. Yargı 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çınar, Ilgaz’a gerçekleri anlatacak mı?

Pazar Dizileri 2021

Çınar Ilgaz’a Gerçekleri Anlatacak Mı?

Yargı 24. bölüm 1. fragmanında; Serdar, Ilgaz ve kızlar karakola alınıyor. Çınar’ı babası sorgulamak istiyor. Ilgaz, Çınar’ın şüpheli hareketleriyle çileden çıkıyor. Babasına Çınar’ın, bir şeyler sakladığını söylüyor. Ama ondanda yanıt alamıyor. İçinde kötü bir his olan Ilgaz kardeşinden gerçeği öğrenmeye çalışıyor. Diğer taraftan Tuğçe, Eren’in kızı olduğunu açıklıyor. Eren kendini zorlu bir mücadelenin içinde buluyor. Ceylin’in ise kafası oldukça karışıyor.

İşte Yargı 24. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Engin’den gelen videoyu izledikten sonra büyük bir şok yaşar. Tam da Yekta hapse girmişken Engin’in kendi ölümünü planlamasını anlattığı videoyu kimseye göstermek istemez. Ilgaz Ceylin’in, kendisinden bir şey sakladığını anlar. Ceylin, bilgisayarına Ilgaz’ın dokunmasını istemeyince Ilgaz’ın şüphesi iyice artar.

O gün Ceylin, ailesiyle birlikte olması gerektiğini söyleyip eve gider. Engin’in videosunu defalarca kez izler. Bu arada Zümrüt’ün bebeğinin Osman’dan olduğu sonucu gelir. Aylin, Osman’dan boşanmak ister. Yekta, Cüneyt’le konuşup kendisinin nöbetçi mahkemeye çıkacağını ve Neva’nın kendisini tutuksuz yargılama kararı vermesini ister.

Bu arada Ceylin gidip Laçin’le konuşur ve onun hesabından yüz bin lira çektiğinin ortaya çıktığını, savcıya bu parayı çekip Yekta’ya verdiğini söylemesini ister. Laçin de, o parayı çekip Yekta’ya verdiği yönünde ifade verir.

Cüneyt gidip Neva’dan, Yekta’yı tutuksuz yargılama kararı vermesini ister. Ilgaz Cüneyt’i takip ettiğini gören Pars, durumu anlar. Ona kız kardeşinin hata yapmasını engellemeyeceğini, eğer yaparsa da cezasını çekmesini istediğini Ilgaz’a söyler. Neva, Laçin’in de ifadesini göz önünde bulundurarak, Yekta’nın tutuklu yargılanmasına karar verir.

Yekta, hapse atılır. Yemeden içmeden bir gün geçiren Yekta, hapisten çıkma yolları arar. Ilgaz, Ceylin’in bilgisayarını alıp Eren’e götürür ve orada silinen videoyu geri getirtir. Videoyu izledikten sonra Engin’in, ölmeden önce ölümünü planladığını anlar. O videoyu gidip Pars’a teslim eder.

Ceylin, bunu duyunca Ilgaz’a çok kızar. Serdar, Çınar’la kızların hesabına yatan paraları çekip denilen yere teslim eder. Teslim ettikleri otel odasında gördüğü paralara dayanamayıp, Çınar’ın uyarılarına rağmen yine oradan para çalar. Yolda polis çevirmesine takılır. Serdar, hemen polisten kaçmaya başlar.

Polis yakalayınca, araba aranıyor ve arabanın bagajından yanmış bir ceset bulunur. Serdar, ikinci kez aç gözlülüğü yüzünden Çınar ve kızları yakar.

Yargı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer’in Yanmış Cesedi Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler