Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Türkan'ı Balkondan Atmaya...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Türkan’ı Balkondan Atmaya Çalışıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Üç Kız Kardeş, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadık ile Nesrin, Türkan’ın hastanede görüldüğünü öğrendikten sonra evine gidiyor. Ama evi boş buluyorlar. Rüçhan Türkan’ı, kendi evine götürüyor. Böylece Somer’i eve bağlamaya çalışıyor. Rüçhan, Türkan’ın ailesini yemeğe davet ediyor. Somer’in eve gelmemesinden Sadık rahatsız oluyor. Dönüş’ün doğum gününe Somer, Türkan’la gidiyor ve orada ondan boşanmak istediğini söylüyor. Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Rüçhan Türkan’ı, balkondan atmaya çalışıyor.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Türkan Somer’den Yardım İstiyor!

Rüçhan Türkan’ı Balkondan Atmaya Çalışıyor!

Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. fragmanında; Türkan, ailesinin yanına gidiyor. Onda bir gariplik olduğunu anlayan annesiyle babası hem Türkan’la hem de Somer’le konuşuyor. Somer’in, soğuk davranışları Türkan’ı günden güne eritiyor. Nesrin, Rüçhan’a gidip Somer’in kızlarından boşanmak istediğini söylüyor. Bunu duyan Rüçhan, yine kendisini kaybediyor ve tüm hıncını Türkan’dan alıyor. Onu balkondan atmaya çalışıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüçhan, Somer’i eve bağlayıp onu Mine’den ayırmak için Türkan’ı eve götürüyor. Somer, Mine’nin hamile olduğunu duyup çok mutlu oluyor. Nesrin ile Sadık, Serdar’dan Türkan’ın hastanede yaralı olduğunu öğreniyor. Derya, ablasını Somer’in dövmüş olduğunu düşünmeye başlıyor.

Telaşla Türkan’ın evine gidiyorlar. Ama evi boş bulunca daha da telaşlanıp Rüçhan’ın evine gidiyorlar. Rüçhan, onların geldiğini görünce Türkan’dan odasından dışarı çıkmamasını istiyor. Aşağı inip Türkan’ın evde olmadığını kocasıyla gezmeye gittiklerini söylüyor. Sadık ile Nesrin, kızlarını göremeden eve dönüyorlar.

Onlar gittikten sonra Rüçhan, Türkan’a ailesini arattırıyor. Türkan, ailesini arayıp İstanbul’da olduklarını kendisinin iyi olduğunu söylüyor. Onun sesini duyan ailesi biraz olsun rahatlıyor. Rüçhan, Türkan’ın yaraları iyileştikten sonra ailesini yemeğe davet ediyor. Yemeğe Somer katılmıyor. Sadık, damadının yemekte olmamasına bozuluyor.

Mine’nin hamile olduğunu duyan Somer çok mutlu oluyor. Açacakları fabrika için evrak bekleyen Mine PTT’ye gidiyor. Sadık onu tanıyor ve odasına davet ediyor. Mine ona, kendisini Somer’in asistanı olarak tanıtıyor. Daha sonra Somer de geliyor. Somer, Sadık’tan yemeğe katılamadığı için özür diliyor.

Sadık da, ertesi gün Dönüş’ün doğum gününe onu kızıyla birlikte davet ediyor. O da geleceğini söylüyor. Mine, Somer’e baskı yapıyor ve o doğum gününe gitmemesini istiyor. Somer, dayanamayıp Türkan’la birlikte doğum gününe gidiyor. Onların ne kadar mutlu olduğunu görünce kendisinin nasıl mutsuz bir ailede büyüdüğünü anlıyor.

Mine’yle konuşmak için yukarı çıktığında yanına Türkan geliyor ve ona boşanmak istediğini söylüyor.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a Boşamak İstediğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler