Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Türkan Somer'den Yardım İstiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Türkan Somer’den Yardım İstiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan, babasından bir anahtar alır ve ondan ne zaman isterse gelebileceği bir evi olduğunu anlar. Rüçhan, Somer’le Türkan’ı kendi yanında yaşamaya zorlar. Somer, Mine’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra Türkan’dan boşanmak ister. Türkan, Somer’in kendisinden boşanmak istediğini duyunca dünya başına yıkılır. Üç Kız Kardeş 3. bölüm ön izleme yayınlandı. Türkan, Somer’den yardım istiyor.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a Boşamak İstediğini…

Türkan Somer’den Yardım İstiyor!

Üç Kız Kardeş 3. bölüm ön izlemesinde; Türkan Somer’e, ailesinin yemeğe geleceğini bildiği halde eve gelmemesinde kendisini zor durumda bıraktığını, yaşadığı şeyleri ailesine sezdirmemeye çalıştığını, bunu tek başına yapmanın kendisini zorladığını söyleyip ondan yardım istiyor. Somer, Türkan’ın bu isteğine yanıtı ne olacak?

İşte Üç Kız Kardeş 3. bölüm ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, Rüçhan’ın darbeleriyle bayılıp kalır. Somer, eşya almak için eve geldiğinde Türkan’ı kanlar içinde yerde yatarken bulur ve bunu annesinin yaptığını anlar. Hemen onu hastaneye yetiştirir. Doktorlar, Türkan’ın darp edildiğini anlar ve bunun soruşturmaya gireceğini söyler.

Türkan, darp edildiğini söyleyemez. Doktorlara merdivenlerden düştüğünü söyler. Ama doktorlar Türkan’ın söylediklerine inanmaz. Somer’in Türkan’ın yanında olduğunu öğrenen Mine, hastaneye gelir. Rüçhan onun içeri girmesini engeller. Somer, Türkan’ı yalnız bırakmak istemez. Mine, geceyi Türkan’la geçirince Somer’i kıskanmaya başlar.

Hatta onu terk etmekle tehdit eder. Somer’in tüm parasıyla fabrika açmaya çalışan Mine, onun parayı kesince kredi borçlarını ödeyemeyeceğinden korkup onu terk etmekle tehdit eder. Somer, Mine’nin tehditlerine boyun eğmeyip Türkan’ın yanına gider.

Derya, ablasını görmek için onun evine gider. Ancak Rüçhan, ablasıyla onu görüştürmek istemez. Derya, bunun üzerine Serdar’dan ablasının hastanede yaralı bir şekilde gördüğünü öğrenir. Somer, arkadaşının davetini Türkan’la birlikte gider. Orada içkiyi fazla kaçırınca gece Türkan’la birlikte olur.

Mine, tehditlerine rağmen Somer’i terk edemez. Somer, sabah uyandığında Türkan’dan özür diler ve ilk gece ne söylediyse her şeyin geçerli olduğunu söyleyip panikle evden çıkıp Mine’nin yanına gider. Mine’nin gitmediğini görünce çok mutlu olur.

Rüçhan, onları görür ve eve gidip Türkan’ı oradan alıp götürür. Türkan’ın annesiyle babası onun hastanede görüldüğünü öğrenip onun evine koşar. Ancak, Türkan’ın annesiyle babası kızlarının evini bom boş bulur.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Babasına Yaşadıklarını Anlatabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler