Ana SayfaDizilerBaba 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Servet Babasını Kadir'e Karşı Dolduruyor!

İlgili Postlar

Baba 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Servet Babasını Kadir’e Karşı Dolduruyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlhan, Kadir Can’ın çıplak fotoğrafını yayımlatıyor. Servet’in fotoğraflarını da çektiriyor. İlhan’ın babası durumları öğrenip ondan borcun ilk taksitini hemen istemesini istiyor. Oda Kadir’e üç gün içinde kırk milyon doları istediğini söylüyor. Büşra, İlhan’la konuşmaya gidiyor. Daha sonra Servet İlhan’la konuşmaya gidiyor ve onun elindeki fotoğraflarını görüp ona ne isterse yapacağını söylüyor. Emin, çocuklarını bir araya toplayıp bundan sonra kendisinin haberi olmadan hiçbir şey yapmamalarını istiyor. Baba 5. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Servet, babasını Kadir’e karşı dolduruyor.

Baba 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Büşra İlhan’dan Hoşlanmaya Mı Başlıyor!

Servet Babasını Kadir’e Karşı Dolduruyor!

Baba 5. bölüm 1. ön izlemesinde; Servet, babasının yanına gidip ona, Sevil’in İstanbul’a geldiğini, onun Kadir’in başına talih kuşu konduğunu duyunca bunu yaptığını söylüyor. Artı Sevil’in, artık boşanmış ve bir çocuklu bir kadın olduğunu babasına anlatıyor. Emin, çocuklu bir kadını oğluna layık görmüyor.

İşte Baba 5. bölüm 1. ön izlemesi…

BABA DİZİSİNİN 4. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Emin’i, yaralı bir şekilde yardım ettiği taksici bulup eve getiriyor. Adam Emin’in, adını bile hatırlamadığını anlıyor. Kadir, babasını bulmaya çalışıyor. Onun en son nereye gittiğini öğrendikten sonra oraya gidiyor. Onu yaralı bir şekilde görüp hastaneye götürmek istiyor. Ama Emin, kabul etmiyor.

Servet, o gece sabaha karşı sarhoş bir vaziyette eve geliyor. Eve giremediği için müştemilatta yatıyor. Ertesi gün Emin, Servet’e nerede olduğunu soruyor. Oda çalıştığı yalanını söylüyor. Emin, Kübra’nın kameraların önüne çıkıp konuştuğunu öğreniyor. Bu duruma çok kızıyor. Üzerine bir de Kadir Can’ın çıplak fotoğrafı yayılınca ortalık karışıyor.

Yaşar, bunu yaptığı için oğlunu hırpalıyor. Orhan’ın sevgilisi Yaşar’ı yine arayıp yardım istiyor. Oda onu alıp lüks bir otele yerleştiriyor. Orada magazinciler Yaşar’ın fotoğraflarını çekiyor. Büşra, arkadaşıyla buluşacağı yerde İlhan’la karşılaşıyor ve ikili sohbet ediyor. İlhan, Büşra’dan çok etkileniyor.

Büşra’da İlhan’dan hoşlanmaya başlıyor. İlhan’ın babası her şeyi öğreniyor ve oğlunu yanına çağırıp kredinin ilk taksitini Emin Saruhanlı’dan istemesini söylüyor. Kadir’i gören İlhan, üç gün içinde kredinin ilk taksiti olan kırk milyon doları vermesini istiyor. Büşra, İlhan’ı arayıp onunla buluşuyor.

İlhan Büşra’ya bir toka hediye ediyor. Büşra, kredi ödemesini hemen istemesinin hiç hoş olmadığını söyleyip oradan ayrılıyor. Servet’te İlhan’ın yanına gidip kredi ödemesini konuşuyor. İlhan ise ona, partide bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını Servet’e gösteriyor. Fotoğrafları gören Servet, İlhan’a o fotoğrafları kimsenin görmemesini bunun için ne isterse yapacağını söylüyor.

Emin, çocuklarını ve torunlarını toplayıp, onlara kendisinin izni olmadan hiçbir şey yapmamalarını eğer yaparlarsa Ödemiş’e gönderip mirasından da men edeceğini söylüyor.

Baba 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin Çocuklarının Evden Dışarı Çıkmasını Yasaklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler