Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Manolya Hanım Safiye'yle Konuşmayı Başarabilecek...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Manolya Hanım Safiye’yle Konuşmayı Başarabilecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 61. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, annesi zannedip babasını sürükleyerek sokağa atıyor. Sonradan ne yaptığını anlayıp herkese kendisinden uzak durmasını istiyor. Gülben, hamile olduğunu öğrenip Esat’a sürpriz yapıyor. Naci, hastalığının gerilediğini iyileştiğini öğreniyor. Safiye’ye bunu söylüyor. Ama Safiye, onun söylediklerine inanmıyor. Kendisini eve kapatan Safiye, mutfağı da kapatıp kendisini ölüme terk ediyor. Gülben, doktor hanımdan yardım istiyor. Manolya hanım, Safiye’yle konuşmayı başarabilecek mi?

Salı Dizileri 2021

Manolya Hanım Safiye’yle Konuşmayı Başarabilecek Mi?

Masumlar Apartmanı 62. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, Naci’nin öleceğini düşünüp yine annesinin hayaliyle konuşmaya başlıyor. Onun konuşmalarına dayanamayıp annesini evden atmak isteyen Safiye, kendisine geldiğinde annesini değil babasını sokağa sürüklediğini anlıyor. Bunu anladıktan sonra kendisini eve kilitleyip kimseyi eve almıyor. Onlara kendisinden uzak durmalarını yoksa onlara zarar verebileceğini söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 61. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, Ceylan’ın yakışıklı bir mankenin çekimlerine gittiğini duyup onu takip ediyor. Onları yakın bir şekilde görünce arabanın içinde kendi kendisiyle konuşmaya başlayıp kavga ediyor. Ceylan, onun halini görüp konuşmak istiyor. Ancak başaramıyor. Han, eve gittiğinde Safiye’nin babasına yaptıklarını öğreniyor.

Bu durumdan Naci’yi suçluyor. Naci, doktora kontrole gidiyor. Doktor Naci’nin hastalığının gerilediğini o kasılmaların ilaçların yan etkisi olabileceğini söylüyor. Naci, büyük bir mutlulukla eve gelip Safiye’ye iyileştiğini söylemek istiyor. Safiye ise, onu dinlemiyor. Onun önce banyoya girmesini istiyor.

Naci, durumunun iyi olduğunu Safiye’ye anlatıyor. Ama Safiye, ona inanmıyor. Kafasında ne duyuyorsa onu yaşıyor. Gülben, hamile olduğunu öğreniyor. Ancak Şennur’a, söyleyemiyor. Doktor hanımla görüşmeye gittiğinde ona hamile olduğunu, ama kötü bir anne olmaktan korktuğunu söylüyor.

Doktor hanımın konuşmalarından sonra Gülben rahatlıyor ve dönüşte bir bebek mağazasına gidip bir kız ve erkek bebek kıyafeti alıyor. Eve gidip paketi Esat’a veriyor. Esat, paketi açtığında baba olacağını öğreniyor. Baba olacağını öğrendikten sonra, mutluluktan havalara uçuyor.

Safiye, iyice kötü oluyor. Evdeki tüm eşyaları poşetlerle kaplıyor. Mutfağın artık temizlenmeyeceğini düşünüp orayı da kapatıyor. Camları da sıkı sıkıya kapattıktan sonra kimseyi yanına almıyor. Kendisini ölüme terk ediyor. Onun durumunu gören Gülben, doktor hanımın yanına gidip ablasının ölmek üzere olduğunu onun yardımına ihtiyaçları olduğunu söylüyor.

Manolya hanım eve gidip kapıyı çalıyor. Safiye, saçlarını makasla kesiyor. Israrla kapının çaldığını duyunca kapıyı aralayıp karşısında doktor hanımı görüyor.

Masumlar Apartmanı 61. Bölüm Ön İzleme Yayında! Esat Baba Olacağını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler