Ana SayfaDizilerYargı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer'in Yanmış Cesedi Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yargı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer’in Yanmış Cesedi Ortaya Çıkıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, Engin’in her şeyi itiraf ettiği videoyu izledikten sonra şok oluyor ve Ilgaz’ın görmesini istemiyor. Yekta, Laçin’in ifadesiyle tutuklu yargılanmak üzere hapse atılıyor. Ilgaz, Ceylin’in sildiği videoyu bulup izliyor ve videoyu Pars’a teslim ediyor. Ceylin, Yekta’nın serbest kalabileceği videoyu Ilgaz’ın açık etmesine çok kızıyor. Polis aramasında Serdar’ın, Çınar ve kızlarında olduğu arabanın bagajında ceset bulunuyor. Zafer’in yanmış cesedi, ortaya çıkıyor.

Pazar Dizileri 2021

Zafer’in Yanmış Cesedi Ortaya Çıkıyor!

Yargı 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, Engin’den gelen videoyu izledikten sonra büyük bir şok yaşıyor. Tam da Yekta hapse girmişken Engin’in kendi ölümünü planlamasını anlattığı videoyu kimseye göstermek istemiyor. Ilgaz Ceylin’in, kendisinden bir şey sakladığını anlıyor. Ceylin, bilgisayarına Ilgaz’ın dokunmasını istemeyince Ilgaz’ın şüphesi iyice artıyor.

YARGI 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O gün Ceylin, ailesiyle birlikte olması gerektiğini söyleyip eve gidiyor. Engin’in videosunu defalarca kez izliyor. Bu arada Zümrüt’ün bebeğinin Osman’dan olduğu sonucu geliyor. Aylin, Osman’dan boşanmak istiyor. Yekta, Cüneyt’le konuşup kendisinin nöbetçi mahkemeye çıkacağını ve Neva’nın kendisini tutuksuz yargılama kararı vermesini istiyor.

Bu arada Ceylin gidip Laçin’le konuşuyor ve onun hesabından yüz bin lira çektiğinin ortaya çıktığını, savcıya bu parayı çekip Yekta’ya verdiğini söylemesini istiyor. Laçin de, o parayı çekip Yekta’ya verdiği yönünde ifade veriyor.

Cüneyt gidip Neva’dan, Yekta’yı tutuksuz yargılama kararı vermesini istiyor. Ilgaz Cüneyt’i takip ettiğini gören Pars, durumu anlıyor. Ona kız kardeşinin hata yapmasını engellemeyeceğini, eğer yaparsa da cezasını çekmesini istediğini Ilgaz’a söylüyor. Neva, Laçin’in de ifadesini göz önünde bulundurarak, Yekta’nın tutuklu yargılanmasına karar veriyor.

Yekta, hapse atılıyor. Yemeden içmeden bir gün geçiren Yekta, hapisten çıkma yolları arıyor. Ilgaz, Ceylin’in bilgisayarını alıp Eren’e götürüyor ve orada silinen videoyu geri getirtiyor. Videoyu izledikten sonra Engin’in, ölmeden önce ölümünü planladığını anlıyor. O videoyu gidip Pars’a teslim ediyor.

Ceylin, bunu duyunca Ilgaz’a çok kızıyor. Serdar, Çınar’la kızların hesabına yatan paraları çekip denilen yere teslim ediyor. Teslim ettikleri otel odasında gördüğü paralara dayanamayıp, Çınar’ın uyarılarına rağmen yine oradan para çalıyor. Yolda polis çevirmesine takılıyorlar. Serdar, hemen polisten kaçmaya başlıyor.

Polis yakalayınca, araba aranıyor ve arabanın bagajından yanmış bir ceset bulunuyor. Serdar, ikinci kez aç gözlülüğü yüzünden Çınar ve kızları yakıyor.

Yargı 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yekta Hapishanede Zor Anlar Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler