Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisi Final Mi Yapıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in, 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya, yurt dışına çıkamaz. Hastasına yanlış tedavi uyguladığı için kendisinden şikayetçi olunur. Asya, araştırıp bu işin içinde Gönül’ün olduğunu öğrenir. Aldığı ses kaydıyla onu köşeye sıkıştırıp ondan kadın sığınma evi için ev ister. Gönül vermek zorunda kalır. İpek’in itirafıyla Asya, Londra’ya gitmekten vazgeçer. Asya, kendisiyle uğraşanlara savaş açar. Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor?

Çarşamba Dizileri 2021

Sadakatsiz Dizisi Final Mi Yapıyor?

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran dizinin konusu tıkandı. Reytingleri de düşmeye başlayınca dizinin final yapacağı konuşulmaya başladı. Kanal dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapmadı.

SADAKATSİZ 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ile Aras, tam uçağı binecekleri sırada Volkan gelir ve ondan gitmemesini ister. Derin, Volkan’ın Asya’nın peşinden gittiğini öğrenip o da havaalanına gider. Volkan’ı orada üzgün bir şekilde Asya’nın arkasından bakarken görüp öfkelenir. O sırada Asya’nın bir hastasının yoğun bakıma kaldırıldığı ve onun yanlış tedavi uyguladığı haberi gelir.

Asya, kendisini aklamak için geri döner. Ali, Derin’in İpek’i eve almadığı için onunla birlikte kendi evlerine gider. Asya, hemen hastaneye gidip hastanın tahlillerini karşılaştırır. Tahlillerin değiştirildiğini anlar. Volkan, Derin’in konuşmalarından Gönül’ün Asya’yla uğraştığını anlar.

Asya’nın yanına gidip bunu ona Gönül’ün yapmış olabileceğini söyler. Güvenlik kameralarına bakan Asya, tahlilleri değiştiren kişiyi bulur ve konuşturur. Adam, Gönül’ün yaptırdığını itiraf eder. Asya, o konuşmanın ses kaydını alır ve gidip Gönül’e dinletir.

Onu polise şikayet etmeyeceğini ama onun için başka bir şey düşündüğünü söyler. Gönül bu arada İpek’in okul taksitlerini ödeyemediğini, annesinin yanına döneceğini öğrenir. Onu yanına çağırıp onun okulda kalmasına yardım edeceğini, Ali’yle yakınlığını devam ettirip o evde neler olduğunu kendisine anlatmasını ister.

İpek’te ona ne duydu ne gördüyse anlatır. Asya, Gönül’den eşlerinden şiddet gören kadınlar için bir sığınma evi ister. Gönül, o evi vermek zorunda kalır. Derin, annesinin Asya’yı göndermek istemesi yüzünden onunla zıtlaşır. Aras, Selçuk’a Asya’nın Haluk’u görmediğini, sadece onunla kendisinin konuştuğunu, kendisi giderken kötü olduğunu söylediğini söyler.

Asya, Aras’ın bu yaptığına çok öfkelenir. Onun fenalaştığını kendisine söyleseydi Haluk’u kurtarabileceğini söyler. Gönül, İpek’ten Asya’ya gidip Derin’in Ali’yi istemediğini anlatır. Asya, Aras’la konuşup yurt dışına bu şekilde gidemeyeceğini söyler. Aras, üzgün bir şekilde Asya’nın yanından ayrılır. Asya, Selçuk’un düğününe gider.

Onun gitmediğini gören Volkan çok mutlu olur. Derin ise, çok üzülür. Asya, kalıp kendisiyle uğraşanlardan hesap sormak ister.

Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisiyle Uğraşanlara Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler