Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Tedavi Olmayı Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Tedavi Olmayı Kabul Edecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 61. yeni bölümüyle 8 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’nin hastalığının yeniden geldiğini duyunca hemen onun ölmemesi için elinden geleni yapar. Hatta, ailecek dışarıda yemeğe bile çıkar. Han, Abidin’e Şennur’la boşanabileceği evrakları imzalatır. Safiye, annesinin hayaliyle mücadele edemez ve onun tün fotoğraflarını camdan dışarı atar. Şennur Gülben’in, hamile olduğunu düşünür. Masumlar Apartmanı 61. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye tedavi olmayı kabul edecek mi?

Salı Dizileri 2021

Safiye Tedavi Olmayı Kabul Edecek Mi?

Masumlar Apartmanı 61. bölüm 1. fragmanında; Safiye’nin psikolojisi alt üst oluyor. Han onun tedavi olmasını istiyor. Hatta eğer tedavi olmazsa kendisinin onunla olmayacağını söyleyip tehdit ediyor. Doktor hanım Safiye’yle konuşmak için eve geliyor. Safiye, onunla konuşmayı kabul edecek mi?

İşte Masumlar Apartmanı 61. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben Abidin’i, merdivenlerden aşağı iter. Onu öldürdüğün düşünüp büyük bir strese girer. Abidin, normal bir şekilde kendisine gelir. Ama yine de Şennur’u, evine götürmeye çalışır. Han durumu öğrenir ve onun kardeşine hakaret ettiğini duyup onu kazan dairesine götürür.

Abidin’den, imza alıp onun Şennur’dan boşanmasını sağlayan evrakı imzalatır. Safiye, Naci’nin hasta olduğunu öğrendikten sonra şuursuzca gidip alış veriş yapar. Onun iyi beslenmesini ister. Naci, Safiye’nin normal davranmadığını anlayıp onun yanına gider. Safiye’nin bocaladığını düşünüp onu kendisine getirmek ister.

Safiye, Naci’nin iyi beslenmesi için onlarla dışarı gidip yemek yemeyi kabul eder. Ailecek dışarı çıkıp yemek yerler. Ondan sonra Naci Safiye’yi, lunaparka götürür. Safiye, istemese de lunaparka gider ve Naci’yle birlikte uçan salıncaklara biner.

Han, Ceylan’ın bir yeni projesi olduğunu öğrenir. Onun bir adamın fotoğraflarını çekeceğini öğrenir. Onu kıskanıp adım adım takip eder. Han, doktor hanımla görüşür ve yaptıklarını ona anlatır. Ona, kendisinin ne kadar umutsuz bir manyak olduğunu söyler.

Doktor hanım Han’ı, normalleştirmek ister. Ama Han, doktor hanımla konuştuktan sonra yine eski hayatına döner. Safiye, eve geldikten sonra yine annesinin hayalini görür. O Safiye’ye, Naci’nin öleceğini onun mutlu olamayacağını söyleyip kahkaha atar. Annesinin bu kahkahalarına dayanamayan Safiye, onun tüm fotoğraflarını yok etmeye çalışır.

Gördüğü tüm fotoğrafları camdan aşağı atar. Naci Safiye’yi, perişan bir şekilde sokakta bulur ve onu sakinleştirir. Gülben’in midesi bulanmaya başlar. Şennur, Gülben’in hamile olduğundan şüphelenir ve ona hamilelik testi yapmasını ister. Daha kocasıyla birlikte olmayan Gülben, hamile olduğunu düşünmeye başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler