Ana SayfaDizilerAziz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Dilruba'nın Adem'le Neden Evlendiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Aziz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Dilruba’nın Adem’le Neden Evlendiğini Öğreniyor!

Show Tv’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Aziz, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Efnan’ın gittiğini öğrenip onu geri getirmek için peşinden gidiyor. Onun Mısır’a gittiğini öğreniyor. Onu tam bulmuşken Fransızların onu tutukladığını öğreniyor. Aziz, nezarete Efnan’ın yanına girmek için kavga çıkarıyor. Ertesi gün Efnan’la hapishanede evleniyor. Efnan, Andre’yi öldürme suçundan idamla yargılanırken Aziz, kocası olarak Efnan’ı savunuyor. Hakim davayı düşürmek zorunda kalıyor. Aziz, Piere’den Dilruba’nın Adem’le kendisini kurtarmak için evlendiğini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Dilruba’nın Adem’le Neden Evlendiğini Öğreniyor!

Aziz 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dilruba, Efnan’ın mektubunu okur okumaz hemen atölyeye gidip Efnan’ın temelli gittiğini söylüyor. Aziz, mektubu okuduktan sonra atına binip düğün alayının peşinden gidip onlara yetişiyor. Efnan’ın Mısır’a gitmek üzere oradan ayrıldığını öğreniyor. Aziz, Efnan’ın bindiği arabayı buluyor. Onun Fransızlar tarafından götürüldüğünü öğreniyor.

AZİZ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Piere, Efnan’ı oğlunu öldürme suçundan tutukluyor. Efnan’a, Aziz’i bırakıp kendi himayesine girmesini istiyor. Aziz, Efnan’ın nezarette olduğunu öğrenince hemen karakola gidiyor. Onunla görüşmesine izin verilmeyince de karakolda kavga çıkarıp kendisini nezarete attırıyor.

O gece Aziz, Efnan’ın yanında nezarette geçiriyor. Ona korkmamasını onu kurtaracağını söylüyor. Fatma ana, Efnan’ın nezaretteki penceresine gelip Andre’nin öldüğü gece orada Zülfikar’ın olduğunu söylemesini istiyor. Efnan, zaten suçsuz yere asılan Zülfikar’a böyle bir iftira daha atamayacağını söylüyor.

Piere’e, Andre’yi kendisinin öldürdüğünü o gece orada kendisinden başka kimsenin olmadığını söylüyor. Aziz, Andre’yi kendisinin öldürdüğünü söylese de Piere, Aziz’in Efnan’ı korumak için böyle bir şey yaptığını düşünüp onun itirafını kabul etmiyor. Piere’nin asıl amacı Efnan’ın Aziz’i terk edip kendisinin himayesine girmesidir.

Ancak Efnan, ölüm pahasına da olsa Aziz’i terk etmiyor. Aziz, papazla birlikte ertesi gün olacak mahkemede Efnan’ı nasıl kurtarmanın yollarını arıyor. Bu arada gazetecileri, şehre yeniden çağırıyor. Adem’in psikolojisi iyice bozuluyor. Dilruba, Adem’in kendisine karşı tavırlarından dolayı ondan boşanacağını söylüyor.

Adem, bunu duyunca Dilruba’nın üzerine yürüyüp onu kuyuya itmeye çalışıyor. Yine geceleri meyhanede şarkıcı kadınla sabahlıyor. Aziz, mahkemede suçunu itiraf edip amcasını şahit gösteriyor. Ama Galip, gidip durumu Piere anlatıyor ve mahkemede ona şahitlik etmiyor. Karakolda Efnan’la evlenen Aziz, onun kocası olarak Efnan’ı savunuyor.

Cezası kesilmiş ve idam edilmiş kapatılmış bir davanın tekrar açılmayacağını hakime söylüyor. O sırada dışarıda gazeteciler ve ahali Zülfikar’ın asılmasını protesto ediyor. Ortalık karışınca Piere, mahkemeyi terk ediyor. Hakim davayı düşürüyor.

Piere, Aziz’in yanına gidip her zaferin bir bedeli olduğunu ona daha önce söylediğini hatırlatıyor ve Aziz’in kulağına Dilruba’nın onu kurtarmak için Adem’le evlendiğini fısıldıyor.

Aziz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Piere Efnan’dan Kendi Himayesine Girmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler