Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nesrin Sadık Arasında ipler...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nesrin Sadık Arasında ipler Geriliyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 6. yeni bölümüyle 29 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan ile Somer, odalarında kilitli kalınca olanlar olur. Türkan, Somer’le yakınlaşmak için bunu fırsata çevirmeye çalışır. Nesrin, Sadık’ın çektiği krediyi kaptırdığını bilmeden onun saldırıya uğradığını öğrenir. Türkan, tam Somer’le yakınlaşmaya başlar. O sırada Somer, baba olacağını Türkan’a ağzından kaçırır. Üç Kız Kardeş 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nesrin Sadık arasında ipler geriliyor.

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Baba Olacağını Ağzından…

Nesrin Sadık Arasında ipler Geriliyor!

Üç Kız Kardeş 6. bölüm 2. fragmanında; Nesrin, Sadık’ın kendisinden habersiz kredi çektiğini ve paraları kaptırdığını öğreniyor. Sadık, kendince ona neden bu durumu sakladığını anlatıyor. Rüçhan, Mine’nin Somer’den tırtıkladığı paralarla fabrika açmak için borçlandığını öğreniyor ve onun eski kocasının o borçları ödemesini sağlıyor. Somer, Mine’nin eski kocasıyla görüştüğünü öğrenir. Derya, Dönüş’ün kendisine ihanet ettiğini zannediyor ve iki kız kardeşin araları bozuluyor.

İşte Üç Kız Kardeş 6. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Somer, annesiyle tartışır ve ona Türkan’ı sevmediğini, aslada onu sevmeyeceğini söyler. Artı, Türkan’ın gururlu bir kız olduğunu, Mine’nin varlığını öğrenirse onu o evde tutamayacağını söyler. Annesini, Türkan’a Mine’ye anlatmakla tehdit eder ve hemen yukarı koşup Türkan’a her şeyi anlatmak ister.

Türkan, sadece Somer’in kendisini sevmediğini ve asla sevmeyeceğini duyduktan sonra valizini alıp evden çıkar. Somer, Türkan’ın taksiye binip gittiğini görüp hemen onun peşinden gider. Ama onu bulamaz. Türkan, babasının evine tam girecekken, annesiyle babasının konuşmalarını duyar.

Eve girmekten vazgeçer. O sırada Somer gelip Türkan’ı alıp eve götürür. Ertesi gün Somer, Türkan’ı kahvaltıya diye çıkartıp ona boşanma protokolü imzalatmaya çalışır. Ama Türkan, o protokolü imzalamaz. Somer’e, isterse kendisine boşanma davası açabileceğini ama o imzayı atmayacağını söyler.

Türkan, eve gelip mutfağa girer ve babası için yemek yapar. Kendi elleriyle yaptığı yemekleri babasına götürür. Orada Mine’yle karşılaşır ve onunla bir kahve içip konuşur. Mine Türkan’a, evliyken birine aşık olduğundan bahseder.

Yeni fabrikanın tanıtımı olur. Rüçhan, güzel gelinini gururla yanına alıp davetlilere takdim eder. Orada birisi Türkan’a, askıntı olur. Bunu gören Somer, adamı dışarı çıkarıp üzerine yürür. Türkan, Somer’in kendisini kıskandığını anlayıp mutlu olur. Mine ise, Somer’in karşısına çıkıp onun Türkan’ın elini bırakmasını sağlar.

Rüçhan, Mine’nin hamile olduğunu öğrenip onun karnındaki bebeğin oğlundan olmadığını ispatlamasını ister. Nesrin, Türkan’ı arayıp onları yemeğe davet eder. Aile çok güzel bir gün geçirir. Türkan, ertesi sabah kalkıp Mine’nin yanına onunla evlilik sorunlarını konuşmak için gider.

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Nesrin Kızlarını Okulda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler