Ana SayfaDizilerAziz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan Piere'in Teklifini Kabul Etmek Zorunda...

İlgili Postlar

Aziz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan Piere’in Teklifini Kabul Etmek Zorunda Kalıyor!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Aziz, 19. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz’in bir an evvel iyileşmesi için herkes seferber olur. Ankara Aziz’e bir hekim gönderir. Hekimin gelmesini beklerken Efnan, Aziz’in başından bir an olsun ayrılmaz ve onun bir an evvel iyileşmesi için dua eder. Aziz 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efnan, Piere’in teklifini kabul etmek zorunda kalıyor.

Cuma Dizileri 2021

Efnan Piere’in Teklifini Kabul Etmek Zorunda Kalıyor!

Aziz 19. bölüm 2. fragmanında; Dilruba, Aziz’in başında onun için dua ediyor. Bunu gören Adem, onun ölmesini istiyor. Dilruba’nın kendisine yaşattığı her şeyi ona yaşatmak istiyor ve görüştüğü kadınla kol kola geziyor. Dilruba, onları görüyor. Efnan, Aziz’in iyileşebilmesi için mecbur kalıp Piere’in teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Papaz, Piere’le konuşup onun yaptığının büyük günah olduğunu söylüyor. Ama Piere, onu dinlemiyor.

İşte Aziz 19. bölüm 2. fragmanı…

AZİZ 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Efnan, özgürlüğüne kavuştuktan sonra Aziz’le birlikte mahkemeden çıkar. Aziz, iki gün sonra düğününün olacağını açıklayıp herkesi düğününe davet eder. Adem’in kıskançlığı dengesini bozar. Düğün hazırlıkları başlar. Nigar, tüm alışverişi ve düğün hazırlıklarını üstlenir.

Dilruba, gerdanlığını Aziz’den Efnan’a vermesini ister. Efnan’ın gerdanlığı onun cebinde gördüğünü söyler. Aziz ise, Dilruba’ya onun olan hiçbir şeyi başkasına vermemesini söyleyip gerdanlığı almaz. Bir fırsatını bulup Dilruba’ya, Adem’le kendisini korumak için evlendiğini bildiğini söyler. Dilruba ise, evliliğinin onunla bir alakası olmadığını söyleyip inkar eder.

Galip, Piere’nin yanına gidip onun dediğini yapıp Aziz’e şahitlik etmediğini dostluklarının yeniden başlamasını istediğini söyler. Piere ise, mahkemeyi kaybettiği için onunla dost olamayacağını söyleyip icra olayından da vazgeçmez. Galip’in dükkanına icra memurları geliyor ve ne var ne yok alıp götürür.

Aziz, amcasının yanına gidip ona yardım etmek istediğini, eskisi gibi amca yeğen olmak istediğini söyleyip ondan kendi atölyesinin başına geçmesini ister. Galip de kabul eder. Bu duruma Adem çok bozulur. Dilruba’nın Aziz’le konuştuğunu gören Adem deliye döner. Dilruba’yla tartışır ve onu itip başından yaralanmasına neden olur.

Dilruba, Adem’den ayrılıp annesine sığınmak ister. Ama annesi ondan, kendisine güvenmemesini ister. Aziz, Adem’in bardaki kadınla münasebetini görür. Dilruba’nın da mutsuz olduğunu görüp bu duruma neden olduğu için çok üzülür. Milletler meclisinde Hatay’ın özgürlüğünün konuşulacağı haberi gelir.

Piere, Türklerin bayrak taşımalarını bırak üzerilerinde kırmızı bir şey taşımalarına bile müsaade etmez. Kırmızı mendil taşıdığı için tutuklanan Hüseyin’i gören Aziz, onu Fransız askerlerinin elinden kurtarıyor. Hasta bir kardeşi olduğunu duyunca da onu yanına alır. Piere, Hüseyin’e bir silah verip Aziz’in düğününde Papaz’ı öldürmesini ister.

Kına gecesinin ardından düğün günü gelir. Aziz, Hatice ananın evinden Efnan’ı almak ister. Efnan’ın babası gelip kızına Piere’nin verdiği yüzüğü kendi almış gibi hediye eder ve ona oralardan gideceğini söyler. Sonra Piere’nin yanına gidip ondan para alır. Piere, karısının yüzüğünün Efnan’ın parmaklarında olmasından mutluluk duyar.

Hüseyin, Papaz’ı vurmaktan vazgeçer. Ama Piere onu kız kardeşiyle tehdit edince yapmak zorunda kalır. Aziz, düğüne bir suikast düzenlendiğini öğrenir. Papaz’ın öldürüleceğini öğrendikten sonra içeri koşuyor ve Hüseyin’in silahını Papaz’a doğrulttuğunu görüp siper olur. Papaz’ı kurtarır. Ancak, kendisi vurulur.

Aziz 19. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Efnan Aziz’in Başında Gözyaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler