Ana SayfaDizilerYasak Elma 136. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız'dan Bir Şans Daha...

İlgili Postlar

Yasak Elma 136. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’dan Bir Şans Daha İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 136. yeni bölümüyle 28 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan, Yıldız’a kendisini inandırmak için Meriç’i eve çağırıp ona gerçekleri anlattırır. Yıldız, Doğan’ın sadakatine güvenir. Meriç, işten ayrılıyor. Ender’in planı tutmayınca Handan, Çağatay’la Yıldız’ı aynı evde Doğan’ın yakalamasını sağlamak için bir plan yapar. Yıldız, yine oyuna geliyor ve o eve gider. Yasak Elma 136. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Yıldız’dan bir şans daha istiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Yıldız’dan Bir Şans Daha İstiyor!

Yasak Elma 136. bölüm 1. fragmanında; Doğan, Yıldız’ı takibe alıyor. Bunu bilen Çağatay, özellikle Yıldız’la yalnız görüntülenmek için uğraş veriyor. Çağatay, Yıldız’dan ailesini kurtarmak için ondan bir şans daha diliyor. Yıldız’ın, onu affetmesini değil, Doğan’a karşı bir zafer kazanma çabasına giriyor.

İşte Yasak Elma 136. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 135. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Meriç’le Doğan’ı öpüşürken görü hemen odayı terk eder. Meriç, utancından hemen oradan ayrılır. Doğan, Yıldız’a gerçeklerin gördüğü gibi olmadığını anlatmak için çırpınır. Yıldız’a, onun kendisini birden öptüğünü onunla arasında bir şey olmayacağını, onun kızının arkadaşı olduğunu söyler. Yıldız’a, Meriç’i yanına çağırıp onun gerçekleri anlatmasını sağlayacağını söyler.

Meriç, Çağatay’la buluşup ona olanları anlatır. Çağatay, Meriç’e oraya gideceğini söyleyip telefonlarını kapatmasını ister. O gün Meriç’e ulaşılamaz. Yıldız, Meriç’in gelmemesinden de şüphelenir. Doğan, Çetin’e Meriç’i bulup getirmesini ister. Çetin, Meriç’i bulup getirir.

Meriç, konuşmakta zorlanınca Doğan ona yardım eder ve onunla arasında bir şey olmadığını, Yıldız’ın kendisi için çok önemli olduğunu ve ona asla böyle bir saygısızlık yapmayacağını söyler. Meriç, işinden ayrılacağını söyleyip gider. Çağatay’da onun ayrılmasının doğru olacağını söyler.

Ender’in aklına uyan Meriç, işinden de olur. Yıldız, Doğan’ın evlilik teklifine henüz bir cevap vermez. Çağatay’la birlikte Halit Can’ı oyun oynamaya götüren Yıldız, yanlışlıkla Çağatay’ın gözünü yaralar. O ise, Yıldız’a kendisini acındırmak için gözünün çok kötü olduğunu söyleyip yanına çağırır.

Yıldız ise, onun numara yaptığını anlar. Handan ile Ender buluşur. Bu planları tutmayınca Handan, o zaman Doğan’ın Yıldız’ın kendisini Çağatay’la bir evde basmasını sağlayacağını söyler. Handan, bu oyunundan kızına bahseder. Kumru, Yıldız’a kurulacak tuzağı öğrenir.

Doğan, Yıldız’la yemeğe gider. Handan da oraya yemeğe gider. Tuvalete Yıldız’ın peşinden giden Handan, Doğan’ın çok tehlikeli biri olduğunu söyler. Yıldız Doğan’a, onu tanımak istediğini söyler. O da, ne isterse kendisine sorabileceğini söyler. Okuldan Yıldız’ı ararlar ve Halit Can’ın okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte bir öğrencinin evine gideceğini, ona göndereceği maili onaylamasını ister.

Yıldız, oğlunu almak için o adrese gider. Çağatay da, oğlunu kendisinin alacağını zannedip o da o adrese gider. Ender, Doğan’ın yanına gidip, Yıldız’la Çağatay’ın bir evde buluştuğunu onları basacağını söyler. Doğan ondan basına haber vermemesini ister. Yıldız, o eve gittiğinde evi boş bulur. Arkasından ise biri gelir.

Yasak Elma 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Oyuna Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler