Ana SayfaDizilerYasak Elma 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Oyuna Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Yine Oyuna Geliyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 135. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan, Yıldız’a kendisini inandırmak için Meriç’i eve çağırıp ona gerçekleri anlattırıyor. Yıldız, Doğan’ın sadakatine güveniyor. Meriç, işten ayrılıyor. Ender’in planı tutmayınca Handan, Çağatay’la Yıldız’ı aynı evde Doğan’ın yakalamasını sağlamak için bir plan yapıyor. Yıldız, yine oyuna geliyor ve o eve gidiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Yine Oyuna Geliyor!

Yasak Elma 136. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Meriç’le Doğan’ı öpüşürken görü hemen odayı terk ediyor. Meriç, utancından hemen oradan ayrılıyor. Doğan, Yıldız’a gerçeklerin gördüğü gibi olmadığını anlatmak için çırpınıyor. Yıldız’a, onun kendisini birden öptüğünü onunla arasında bir şey olmayacağını, onun kızının arkadaşı olduğunu söylüyor. Yıldız’a, Meriç’i yanına çağırıp onun gerçekleri anlatmasını sağlayacağını söylüyor.

YASAK ELMA 135. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Meriç, Çağatay’la buluşup ona olanları anlatıyor. Çağatay, Meriç’e oraya gideceğini söyleyip telefonlarını kapatmasını istiyor. O gün Meriç’e ulaşılamıyor. Yıldız, Meriç’in gelmemesinden de şüpheleniyor. Doğan, Çetin’e Meriç’i bulup getirmesini istiyor. Çetin, Meriç’i bulup getiriyor.

Meriç, konuşmakta zorlanınca Doğan ona yardım ediyor ve onunla arasında bir şey olmadığını, Yıldız’ın kendisi için çok önemli olduğunu ve ona asla böyle bir saygısızlık yapmayacağını söylüyor. Meriç, işinden ayrılacağını söyleyip gidiyor. Çağatay’da onun ayrılmasının doğru olacağını söylüyor.

Ender’in aklına uyan Meriç, işinden de oluyor. Yıldız, Doğan’ın evlilik teklifine henüz bir cevap vermez. Çağatay’la birlikte Halit Can’ı oyun oynamaya götüren Yıldız, yanlışlıkla Çağatay’ın gözünü yaralıyor. O ise, Yıldız’a kendisini acındırmak için gözünün çok kötü olduğunu söyleyip yanına çağırıyor.

Yıldız ise, onun numara yaptığını anlıyor. Handan ile Ender buluşuyor. Bu planları tutmayınca Handan, o zaman Doğan’ın Yıldız’ın kendisini Çağatay’la bir evde basmasını sağlayacağını söylüyor. Handan, bu oyunundan kızına bahsediyor. Kumru, Yıldız’a kurulacak tuzağı öğreniyor.

Doğan, Yıldız’la yemeğe gidiyor. Handan da oraya yemeğe gidiyor. Tuvalete Yıldız’ın peşinden giden Handan, Doğan’ın çok tehlikeli biri olduğunu söylüyor. Yıldız Doğan’a, onu tanımak istediğini söylüyor. O da, ne isterse kendisine sorabileceğini söylüyor. Okuldan Yıldız’ı arıyorlar ve Halit Can’ın okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte bir öğrencinin evine gideceğini, ona göndereceği maili onaylamasını istiyor.

Yıldız, oğlunu almak için o adrese gidiyor. Çağatay da, oğlunu kendisinin alacağını zannedip o da o adrese gidiyor. Ender, Doğan’ın yanına gidip, Yıldız’la Çağatay’ın bir evde buluştuğunu onları basacağını söylüyor. Doğan ondan basına haber vermemesini istiyor. Yıldız, o eve gittiğinde evi boş buluyor. Arkasından ise biri geliyor. Gelen kişi kim?

Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok? Dizinin 135. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler