Ana SayfaDizilerHakim Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Hakim Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

ATV’de ekrana gelecek olan yeni dizi, Hakim için geri sayım başladı. İlk fragman yayınlanırken, oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen dizi hakkında araştırmalar da başladı. Dizide, Erdal Beşikçiğolu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur başka olmak üzere bir çok usta oyuncu yer alıyor. Hakim dizisinin İlk tanıtımı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Uğur Yücel kimdir?

Hakim Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

ATV ekranlarında yakın süreçte yayımlanacak olan Hakim dizisinin konusu, oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Dizi, yurt dışında ekrana gelen bir dizinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Yayınlanacağı gün büyük bir merakla beklenen Hakim Dizisinin ilk tanıtımı büyük ses getirdi.

İşte Hakim dizisinin ilk tanıtımı…

HAKİM DİZİSİNİN KONUSU!

Yurtdışında büyük bir beğeni ile izlenen, ‘Your Honor’ dizisinin uyarlaması olan Hakim, Limon Film imzası taşımakta. Yakın süreçte ekrana gelecek olan Hakim dizisi; bir hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından çocuğunu koruyabilmek adına verdiği mücadeleyi, içine düştüğü zor durumu konu alıyor.

Your Honor dizisi, ABD’de 10 bölüm olarak yayımlanmış ve büyük yankı uyandırmıştı. Bu nedenle Hakim dizisinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Dizinin ilk bölümünün ne zaman ekranlara geleceği konusunda henoz net olarak bir açıklama yapılmadı. Ancak yayın tarihi belli olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Hakim, muhteşem kadrosuyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. İddiasını ilk tanıtımıyla gösteren yeni dizide Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu’ndan sonra ünlü oyuncu Ebru Özkan da dizide yer alacak isimler arasına girerken Hakim oyuncu kadrosu yeni isimlerle güçlendi. Limon Film imzasıyla sete çıkan Hakim’de Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Seda Akman, Naz Çağla Irmak ve Gülsen Tuncer gibi birbirinden başarılı usta oyuncular rol alıyor. Usta isimler ile genç oyuncuları bir araya getiren Hakim dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

HAKİM DİZİSİ HAKKINDA!

Limon Film imzası ile Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını Hayri Aslan üstleniyor. Dizinin genel koordinatörlüğünü Akın Topuz yaparken, yönetmen koltuğunda iki başarılı isim yer alıyor. Hakim dizisinin yönetmenliğini Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir üstleniyor. Büyük merakla beklenen iddialı dizinin senaryosunu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma ikilisi kaleme aldı.

Yurdaer Okur kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler