Ana SayfaKimdirNaz Çağla Irmak Kimdir?

İlgili Postlar

Naz Çağla Irmak Kimdir?

‘Kırgın Çiçekler’ adlı dizisindeki rolü ile çok sayıda kişi tarafından tanınan Naz Çağla Irmak Kimdir? Naz Çağla Irmak Ne Zaman Doğdu? Naz Çağla Irmak Kaç Yaşında? Naz Çağla Irmak Nerede Doğdu? Naz Çağla Irmak Aslen Nereli? Naz Çağla Irmak Hangi Burç? Şu sıralar ‘Hakim’ adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Naz Çağla Irmak hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Naz Çağla Irmak…

Naz Çağla Irmak Ne Zaman Doğdu? Naz Çağla Irmak Kaç Yaşında? Naz Çağla Irmak Nerede Doğdu? 

31 Mayıs 1997 tarihinde Ankara’ da dünyaya gelen Naz Çağla Irmak, 25 yaşındadır.

Naz Çağla Irmak Aslen Nereli? Naz Çağla Irmak Hangi Burç?

Aslen Ankaralı olarak bilinen Naz Çağla Irmak, İkizler burcudur…

Naz Çağla Irmak Kimdir?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hülya Gülşen Irmak’ ın kızı olan Naz Çağla Irmak’ ın İki erkek kardeşi vardır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olan Naz Çağla Irmak, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı.

Oyunculuk annesinden ötürü çocukluktan beri hayali olduğunu söyleyen Naz Çağla Irmak; “Kuliste beni de sahneye çıkarsalar, bu kız da 60 kez izledi oyunu diye bir alkışlatsalar diye beklerdim. Çıkarmazlardı tabii, ağlardım. Niye ağlıyorsun dediklerinde ‘Burada değil, orada olmak istiyorum’ demişim. Başka bir iş yapabileceğimi düşünemiyorum. Sanki oyunculuk arzum, hafızamın geçmişinden bile daha öncelere dayanıyormuş gibi. Oyuncu anne çocuğu olmaktan sebep olsa gerek. Gerçekten harekete ne zaman geçildi derseniz; önce okul oyunları, 8 yaşındayken de  ‘Bizim Evin Halleri’ dizisiyle televizyon maceram başlamış oldu. Daha sonra ise lisede okurken okulda tiyatro oyunlarında da yer aldım. Küçük bir kızken babamla konsere değil de annemle tiyatroya gitmeyi tercih ederdim. O günden bu güne değişen pek bir şey yok.” diyor…

Naz Çağla Irmak, Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte ‘Bizim Evin Halleri’ isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi ile sağladı.

2019′ da vizyona giren ‘Çakallarla Dans 5’ filminde yer alan. En son Dostoyevski’ nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri “Westend – Batının Sonu” oyununda yer aldı.

Naz Çağla Irmak ‘ın Yer Aldığı Dizi ve Film Projeleri;

  • ‘Bizim Evin Halleri’ -Dizi
  • ‘Kırgın Çiçekler’ -Dizi
  • “Westend – Batının Sonu” – Tiyatro Oyunu
  • ‘Çakallarla Dans 5’ – Sinema Filmi
  • Amacı Olmayan Grup – Sinema Filmi
  • Tövbeler Olsun / Aylin Necipli -Dizi
  • 2021- Ayak İşleri / Yasemin -Dizi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler