Ana SayfaDizilerYasak Elma Bu Akşam Neden Yok? Dizinin 135. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok? Dizinin 135. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 135. yeni bölümünde; Doğan, Yıldız’ı ona asla ihanet etmeyeceğine inandırır. Handan, Ender’le görüşüp ona, Kumru’nun kendisini annesi olarak kabul edene kadar Yıldız’la uğraşmaya devam edeceğini söyler. Ender, Yıldız’la Doğan’ı ayırma işini kendisine bırakmasını isteyip, Çağatay’ın tuttuğu aşk yuvasında Yıldız’la ikisini bastırmayı planlar. Ender’in tuzağına düşmelere doyamayan Yıldız, yine onun tuzağına düşecek mi? Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok? Dizinin yeni fragmanı yayında!

2021 Pazartesi Dizileri

Yasak Elma Bu Akşam Neden Yok?

Yasak Elma dizisi 135. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelemeyecek. Dizinin yönetmeni ve oyunculardan Çağatay karakterini canlandıran oyuncu covit testleri pozitif çıktığı için dizinin yeni bölümü tamamlanamadı. Yasak Elma 135. bölümüyle 21 mart pazartesi günü ekrana gelecek.

İşte Dizinin 135. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 134. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Kumru’yu eve döndüremez. Kumru, kapıyı açtığında annesini karşısında görüş çok şaşırır. Annesini kovmaktan beter eder ve ondan bir daha karşısına çıkmamasını ister. Kumru, beklenenin aksine çok iyi bir garson olur. Caner ile Emir, onu hayretler içinde izlerler. Kumru’nun gidecek yerinin olmadığını öğrenen Ekin, ona evinde kalabileceğini söyler.

Doğan Yıldız’a, onu sevdiğini ve evliliklerinin gerçek olmasını istediğini söyler. Yıldız, biraz düşündükten sonra ona cevap vermek istediğini söyler. Bu arada Doğan, Yıldız’ın üzerine titrer. Doğan, Kumru’nun garsonluk yaptığını öğrenir. Üzerine bir de Ekin’in evinde kalmaya başladığını öğrenince öfkeden deliye döner.

Ekin’in evine gidip Kumru’dan eve dönmesini ister. Kumru ise kabul etmez. Garsonluk yapmaya devam eder. Meriç, Kumru’yu görmeye gelir. Kumru, Meriç’i oradan kovup ondan bir daha karşısına çıkmamasını ister. Handan, kızının Yıldız yüzünden evden kovulduğunu düşünüp Ender’i bulup onunla buluşur.

Onlar Yıldız’la Doğan’ı ayırmak için yardım ister. Ender, hemen kabul eder. Aklına Meriç geliyor ve onun aklına girmeyi planlar. Meriç, Doğan’a karşı bir şeyler hisseder. Ancak ona açılmaya cesaret edemez. Ender, Meriç’i yanına çağırıp Doğan’la bir gün önce akşam yemeği yediklerini duyduğunu, Doğan’ın ondan hoşlandığını bildiğini söyler.

Eğer ondan hoşlanmasa Doğan’ın asla şirkette biriyle yemek yemeyeceğini söyler. Handan, Yıldız’ın yanına gidip Doğan’dan ayrılması karşılığında ona para teklif eder. Yıldız, Handan’la dalga geçip onu kovar. Handan, aldığı ses kaydını Doğan’a dinletir. Doğan, Yıldız’ın her şeyi kendisine anlattığını söyleyip ses kaydının devamını dinletir.

Yıldız, Doğan’ın evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek için şirkete gider. Meriç, Doğan’ın yanına gidip duygularının karşılıklı olduğuna çok sevindiğini söyleyip onu öper. O sırada Yıldız içeri girer ve onları öpüşürken görür. Olanlara anlam dahi veremeyen Doğan, ne yapacağını bilemez.

Yasak Elma 135. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender’in Tuzağına Düşecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler