Ana SayfaDizilerYargı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Engin'in Mesajını Çözüyor!

İlgili Postlar

Yargı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Engin’in Mesajını Çözüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yekta, Engin’in gönderdiği video ile serbest kalıyor. Bagajdan çıkan yanmış ceset, kaybolan Pınar’a ait çıkıyor. Serdar’ın aklına uyan Çınar ve kızlar zor durumda kalıyor. Ceylin onların savunmasını üstleniyor. Serdar, tutuklu olarak yargılanıp ceza evine atılıyor. Hemen Yekta’yı arayıp, kendisine yardım etmesi karşılığında ona mühim bilgiler vereceğini söylüyor. Ilgaz, Engin’in mesajını çözüyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Engin’in Mesajını Çözüyor!

Yargı 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serdar’ın arabasının bagajında yanmış bir ceset bulunuyor. Onun aç gözlülüğü diğerlerini de yakıyor. Metin, yanmış cesedin bulunduğunu duyunca onun Zafer olacağını düşünmeye başlıyor. Hemen ceset adli tıpa gönderiliyor. Metin, oğlunu önce odasına alıp sorguluyor. Babasının baskısına dayanamayan Çınar, kendisini başkasının sorgulamasını istiyor.

YARGI 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sorguda hepsi aynı şeyleri anlatıyor. Kamera kayıtları incelendiğinde gençlerin gittiği yerde bagaja bir şey konulmadığı görünüyor. Arabanın başka görüntüleri takip ediliyor ve Serdar’ın bir gün önce on dakikalığına bir inşaata girip çıktığı görülüyor. Bunu gören Ceylin, Serdar’ın yeğenini, Çınar’ı ve Tuğçe’nin masum olduğunu anlayıp Serdar’ı savunmaktan vazgeçiyor.

Yekta, Engin’in videosu sayesinde hapishaneden çıkarılıp serbest kalıyor. Onun çıkması Laçin’e sürpriz oluyor. Yalan ifade verdiği içinde tutuşmaya başlıyor. Yekta, videoda oğlunun ne demek istediğini tekrar tekrar dinleyip incelemeye başlıyor. Aynı şekilde Ilgaz’da aynı şekilde Engin’in Ceylin’e ne demek istediğini araştırıyor.

Mahkeme oluyor ve Serdar dışındaki gençler serbest bırakılıyor. Serdar, tutuklu yargılanmasında Çınar’ı suçluyor. Tutuklanıp ceza evine atılan Serdar, Yekta’yı arayıp ondan yardım istiyor. Yekta, ona yardım edemeyeceğini söyleyince Serdar, onun çok işine yarayacağı bilgiler vereceğini söylüyor.

Yekta, hemen Serdar’la irtibata geçmek için harekete geçiyor. Aylin, Osman’ı evden kovuyor. Bunu gören Zümrüt’ün kocası, onun durumuna acıyıp karısıyla onlara gitmek için onu zorluyor. Zümrüt, istemese de Aylin’le konuşmaya gitmek zorunda kalıyor. Aylin, daha fazla dayanamayıp kuzenine boşanma sebeplerinin nedenin Zümrüt’e sormasını onun daha iyi bileceğini söylüyor.

Bagajda çıkan yanmış ceset Pınar’a ait çıkıyor. Serdar’ın gittiği inşatta da Pınar’ın yakılmış olduğu ortaya çıkıyor. Derya savcı, üzülerek Pınar’ın ailesine kızlarının öldüğünü açıklıyor. Özlem’in kocası, Tuğçe’nin kendi kızı değil Eren komiserin kızı olduğunu öğrenince onunla görüşmek istiyor.

Onunla kavgaya tutuşup onu bıçaklıyor. Eren, yaralandığını sonradan anlayıp arabanın içinde bayılıp kalıyor. Ilgaz, Engin’in Ceylin’e mesajında babasını işaret ettiğini anlayıp ona bunu söylüyor.

Yargı 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Cesedin Babasına Ait Olduğunu Öğreniyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler