Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha'ya Devlete Çalıştığını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha’ya Devlete Çalıştığını Açıklayacak!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 129. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha Hakan’a, ortaklığından çıkmazsa onu öldüreceğini söylüyor. Gözünü karartıp silahı çekeceği sırada Fikret geliyor ve ona engel oluyor. Betül’ün, planlarıyla Züleyha’ya vergi borçlarının evrakı eline ulaşmıyor ve konağa haciz geliyor. Fikret, o borcu üstlenmek istiyor. Ancak, Kerem Ali’nin dayısı gelip ondan on milyon istiyor. Fikret, o parayı veriyor. Ancak dayısı Kerem Ali’yi kaçırıyor. Hakan, onların elinden Kerem Ali’yi alıyor. Bir Zamanlar Çukurova 130. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakan, Zülayha’ya devlete çalıştığını açıklayacak.

Perşembe Dizileri 2021

Hakan Züleyha’ya Devlete Çalıştığını Açıklayacak!

Bir Zamanlar Çukurova 130. bölüm 1. fragmanında; Hakan, Kerem Ali’yi kaçıranların elinden kurtarıyor. Ancak, Züleyha’nın kendisini dinlemesi için onunla bu konu için buluşuyor. Ona, o geceden sonra her şeyi anlatacağını söylüyor. Bu arada açık arttırmaya giren Yaman’lar konağını Çolak ağa mı alıyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 130. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1507104934235459598

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 129. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Hakan’ı adamları tarafından aldırıp başına silah dayıyor ve ondan ortaklığından feragat etmesine dair bir yazı yazmasını istiyor. Hakan ise, yazmıyor. Züleyha, gözünü karartıp silahını ateşlediği sırada Fikret geliyor ve ona engel oluyor. Hakan, ne ondan ne de şirketten vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Betül, gizli gizli Abdulkadir’le görüşmek istiyor. Ama takip edildiğini anlıyor. Onun dükkanına gidip onu orada bekliyor. Abdulkadir’e, takip edildiğini söylüyor. O ise, bir an evvel ondan ayrılmasını istediğini söylüyor. Betül, Çolak ağadan ayrılmayacağını, onun bir mirasçısı olmadığını, onun onca malının devlete kalacağını söyleyip Abdulkadir’i kafaya alıyor.

Yamanlar konağına haciz memurları geliyor. Züleyha, neye uğradığını anlayamıyor. Sonunda bunun Betül’ün işi olduğunu anlıyor. Betül, şirketin avukatlığını yaparken adres olarak başka bir yeri gösteriyor ve Züleyha’ya vergi borcu kağıdı ulaşmıyor. Züleyha, vergi dairesinden gelen memurlardan 24 saat süre istiyor.

Fikret, bu borcu ona vermek istiyor. Züleyha’da kabul ediyor. Ama Kerem Ali’nin dayısı avukatlarıyla birlikte çıkageliyor. Fikret’den, Kerem Ali’nin velayeti karşılığında ondan on milyon istiyor. Fikret, bir sözleşme yapıp adama parasını veriyor. Ama, onlar konuşurken Kerem Ali, kaçırılıyor.

Züleyha, icra borcu için mücevherlerini Gaffur’dan bozdurması için gönderiyor. Tabi Gaffur, herkese çantasındaki hazineyi ilan ediyor. İcra memurları geliyor ve konağı mühürlemek istiyor. Züleyha, onlardan zaman istiyor ve Gaffur’un parayı getirememesiyle konak mühürleniyor. Hakan, Kerem Ali’yi kaçıranları görüp onların elinden onu alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dayısı Kerem Ali’yi Kaçırıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler