Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dayısı Kerem Ali'yi Kaçırıyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dayısı Kerem Ali’yi Kaçırıyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 129. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha Hakan’a, Demir’i neden öldürdüğünü sorar. Oda, onu kendisinin öldürmediğini söyler. Kendisinin ona zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını, zaten ona aşık olduğunu söyler. Züleyha’nın konağına icra memurları gelir. Ondan konağı boşaltmasını ister. Betül ile Çolak ağa, Züleyha’ya nasıl bir tuzak kurdu? Hakan evrakı imzalamayınca Züleyha, tetiği çeker. Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dayısı, Kerem Ali’yi kaçırıyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Dayısı Kerem Ali’yi Kaçırıyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 2. fragmanında; Kerem Ali’nin dayısı çıkıp geliyor. onu alıp götürmek istiyor. Züleyha’nın şirketine büyük bir vergi borcu geliyor. Bunu ödeyemeyeceğini bilen Hakan, ona bir çanta dolusu para getiriyor. Ancak, Züleyha kabul etmiyor. Kerem Ali, ortadan kayboluyor. Fikret, oğlunu bulmak için seferber oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1505987523436290050

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 128. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, gazetedeki haberi okuduktan sonra beyninden vurulmuşa döner. O sırada Züleyha’yı almak için Hakan gelir. Züleyha, onun eline gazeteyi verip hemen konağını da kendisinin hayatını da terk etmesini ister. Hakan, ona gerçekleri anlatamaz. Züleyha, çalışanlarını toplayıp onlara Mehmet Kara isimli kişinin kendisini kandırdığını ve onun tuzağına düştüğü için üzgün olduğuna dair açıklama yapar.

Hatta, tarlalarda çalışan işçilerinde yanına gidip onlara durumu anlatır. Başkalarından duyduklarına itibar etmemelerini ister. Züleyha, Hakan hakkında suç duyurusunda bulunur. Hakan tutuklanır. Onun tutuklandığını öğrenen müsteşar savcıyı arayıp, onu nezarete atmalarını ve onun aranan kişi değil isim benzerliği olduğu bilgisini verir.

Savcı, gelen belgelerle birlikte bir açıklama yapar ve bu yanlış anlaşılma için Hakan’dan herkesin içinde özür diler. Hakan da açıklama yapar. Züleyha, uzaktan o açıklamaları izler. Yine de onun Mehmet Kara ismiyle karşısına çıkmasını hazmedemez. Fikret, Hakan’la konuşmaya gider ve onun devlete çalışıp çalışmadığını sorar.

Hakan ona bir cevap veremez. Hemen müsteşarın yanına gidip, gerçek kimliğinin açık edilmesini ister. O ise, bunun hemen olamayacağını açıklar. Abdulkadir, çarşıda Betül’ü görür. Onun yanına gidip 24 saat onu düşündüğünü birlikte olmak istediğini, birlikte baş başa bir iki gün geçirmek istediğini söyler.

Betül de kabul eder ve çolak ağayı arayıp Ankara’ya bir dava için acil gitmesi gerektiği yalanını söyler. İkili iki gün birlikte olur. Dönüşte, Betül’ün Abdulkadir’in arabasından inerken görenler olur. Ortaklığı bitirmek istemeyen Hakan’ı, aldıran Züleyha onun karşısına geçip silah çeker. Bir çanta dolusu para verip ondan ortaklığı bitireceğine dair belge imzalamasını ister.

Bir Zamanlar Çukurova 129. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ı Vuruyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler