Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra İşine Hızlı...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra İşine Hızlı Bir Dönüş Yapıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceyhun ile Yasemin çifti, Azra’yı basının önünde kendilerine iftira atmakla suçluyor. Azra, bu işin peşini bırakmıyor ve Efe’yle birlikte ikilinin tüm foyalarını ortaya çıkarıyor. Bunun sonunda Ceyhun ile Yasemin, hem Azra’dan özür dileyip hem de ona yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalıyor. Azra, işine hızlı bir dönüş yapıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra İşine Hızlı Bir Dönüş Yapıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceyhun ile Yasemin çifti, basın önünde Azra’nın kendilerine büyük bir tuzak kurduğunu söylüyor. Azra, şerefini kurtarmak için basınla birlikte içeri giriyor ve onların kendisini boş yere suçladığını bunu ispatlayacağını haykırıyor. Azra, bu yaptığından dolayı nezarete düşüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolpan, kızının hayata döndüğü için çok mutlu oluyor ve onu nezaretten kurtarıyor. Azra, Efe’yle birlikte işbirliği yapıyor ve bu ikilinin foyasını ortaya çıkarmak için işe koyuluyor. İkilinin aslında bu işe girişirken bu haberin çıkmasıyla şirket hisselerinin düşmesini sağlayıp, paravan bir şirketle o hisseleri ailesinden kaçırmayı planlıyor.

Bu arada Erman, Bora’nın babalık davası için Çolpan’dan yardım istiyor. Çolpan, kırk yıldır konuşmadığı abisinin hastanesine gidip, bir baba oğuldan aldığı DNA’ları değiştiriyor. Bunu tam başardığını düşündüğü sırada, kanlarını değiştirdiği kişilerin gerçek baba oğul olmadığını öğreniyor.

Bu arada, Azra ile Efe Yasemin’in Ceyhun’u aldattığını hatta çocuğunun ondan olmadığını öğreniyor. Sanem, yeni bir iş alıyor. Zengin, kadınlarla sosyal medyadan konuşup onları kandıran birini peşine düşüyor. Bora, Sanem’in biriyle görüştüğünü anlıyor. Hatta, kıskanıyor ve onun elinden telefonu alıyor.

Sanem, durumu anlatmak zorunda kalıyor. Onun uyarılarına rağmen o kişiyle görüşüyor. Bora’ya, oraya kendisini abisi olarak tanıtıyor. İkili, kadınları düşüren adamı büyük bir oyunla kandırdığı kadınlara teslim ediyor.

Azra, Efe ile buluşuyor. Efe ona, Ceyhun ile Yasemin’in foyasını ortaya çıkaracağını, Yasemin’in asistanıyla buluşacağını söylüyor. O sırada asistanı geliyor. Azra, saklandığı yerde onun hem Efe’ye muhbir olarak geldiğini Yasemin’le konuştuğunu onun, kaptanla bir ilişkisi olduğunu duyuyor.

Efe ile Azra, Ceyhun’un yanına gidip delillerle karısının onu kaptanla aldattığını ve çocuklarının ondan olduğunu ispatlıyor. Bunun karşısında ikili, bir şey söyleyemiyor. Azra, kendisine ödeyecekleri tazminatı söyleyip oradan ayrılıyor. Çolpan ile Erman, DNA testinin sonuçlarının Bora’nın eline geçmemesi için kendilerini sevgili gibi gösteriyor. Bu arada içeri Sanem, Bora’ya, ‘aşkım’  diyerek içeri giriyor. Karşı karşıya gelen dörtlü büyük bir şok yaşıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe Çolpan’dan Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler