Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Baba Olacağını Ağzından...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Baba Olacağını Ağzından Kaçırıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan Somer’e, ondan boşanmayacağını söylüyor. Somer, ertesi gün Türkan’ı kahvaltıya diye çıkartıp ona boşanma protokolü imzalatmak istiyor. Ama Türkan, imzalamıyor. Nesrin, dünürlerini yemeğe davet ediyor. Yemekte aile çok güzel vakit geçiriyor. Türkan, Mine’yle postanede karşılaşıp oturup dertleşiyor. Onunla arkadaş olduğuna inanan Türkan, Mine’yle konuşmaya gidiyor. Üç Kız Kardeş 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer Türkan’a, baba olacağını ağzından kaçırıyor.

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Nesrin Kızlarını Okulda…

Somer Baba Olacağını Ağzından Kaçırıyor!

Üç Kız Kardeş 6. bölüm 1. fragmanında; Türkan ile Somer, odalarında kilitli kalınca olanlar oluyor. Türkan, Somer’le yakınlaşmak için bunu fırsata çevirmeye çalışıyor. Nesrin, Sadık’ın çektiği krediyi kaptırdığını bilmeden onun saldırıya uğradığını öğreniyor. Türkan, tam Somer’le yakınlaşmaya başlıyor. O sırada Somer, baba olacağını Türkan’a ağzından kaçırıyor. Türkan, bu öğrendiği şeye inanacak mı?

İşte Üç Kız Kardeş 6. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Somer, annesiyle tartışıyor ve ona Türkan’ı sevmediğini, aslada onu sevmeyeceğini söylüyor. Artı, Türkan’ın gururlu bir kız olduğunu, Mine’nin varlığını öğrenirse onu o evde tutamayacağını söylüyor. Annesini, Türkan’a Mine’ye anlatmakla tehdit ediyor ve hemen yukarı koşup Türkan’a her şeyi anlatmak istiyor.

Türkan, sadece Somer’in kendisini sevmediğini ve asla sevmeyeceğini duyduktan sonra valizini alıp evden çıkıyor. Somer, Türkan’ın taksiye binip gittiğini görüp hemen onun peşinden gidiyor. Ama onu bulamıyor. Türkan, babasının evine tam girecekken, annesiyle babasının konuşmalarını duyuyor.

Eve girmekten vazgeçiyor. O sırada Somer gelip Türkan’ı alıp eve götürüyor. Ertesi gün Somer, Türkan’ı kahvaltıya diye çıkartıp ona boşanma protokolü imzalatmaya çalışıyor. Ama Türkan, o protokolü imzalamıyor. Somer’e, isterse kendisine boşanma davası açabileceğini ama o imzayı atmayacağını söylüyor.

Türkan, eve gelip mutfağa giriyor ve babası için yemek yapıyor. Kendi elleriyle yaptığı yemekleri babasına götürüyor. Orada Mine’yle karşılaşıyor ve onunla bir kahve içip konuşuyor. Mine Türkan’a, evliyken birine aşık olduğundan bahsediyor.

Yeni fabrikanın tanıtımı oluyor. Rüçhan, güzel gelinini gururla yanına alıp davetlilere takdim ediyor. Orada birisi Türkan’a, askıntı oluyor. Bunu gören Somer, adamı dışarı çıkarıp üzerine yürüyor. Türkan, Somer’in kendisini kıskandığını anlayıp mutlu oluyor. Mine ise, Somer’in karşısına çıkıp onun Türkan’ın elini bırakmasını sağlıyor.

Rüçhan, Mine’nin hamile olduğunu öğrenip onun karnındaki bebeğin oğlundan olmadığını ispatlamasını istiyor. Nesrin, Türkan’ı arayıp onları yemeğe davet ediyor. Aile çok güzel bir gün geçiriyor. Türkan, ertesi sabah kalkıp Mine’nin yanına onunla evlilik sorunlarını konuşmak için gidiyor.

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Mine’yi Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler