Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Mine'yi Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Mine’yi Öğreniyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 5. yeni bölümüyle 22 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer, Türkan’a neden kendisiyle boşanmadığı sorar. Gururu kırılan Türkan, boşanmayacağını söyler. Somer de, o zaman o zorluklarla tek başına savaşmak zorunda kalacağını onun yanında olmayacağını söyler. Türkan, zorluklarla kendi başına savaşacağını gitmek isterse bunu kendi rızasıyla yapacağını söyler. Üç Kız Kardeş 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkan, Mine’yi öğreniyor mu?

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer’in Planları İstediği…

Türkan Mine’yi Öğreniyor Mu?

Üç Kız Kardeş 5. bölüm 2. fragmanında; Türkan, kardeşleriyle daha çok vakit geçirmeye başlıyor. Türkan, Dönüş’ün kendi kızı olduğunu öğrenmemesi için onun Serdar’dan uzak durmasını istiyor. Sadık, Somer’e sarılıp ona çocuk sahibi olunca kendisinin ne demek istediğini daha iyi anlayacağını söylüyor. Somer annesine, Türkan’ın gururlu bir kız olduğunu eğer Mine’yi öğrenirse onu hiçbir şeyin tutamayacağını söylüyor. Türkan, Somer’in kaldığı eve gittiğinde karşısında Mine’yi buluyor.

İşte Üç Kız Kardeş 5. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadık, Somer’in Dönüş’ün pastası bile kesilmeden gideceğini öğrenince ona çok kızar. Somer, gitmek zorunda olduğunu söyleyip gider. Türkan, babasının Somer’e sert konuştuğunu görünce onun boşanmak istediğini söylediğini zannedip ağlayarak yukarı çıkar.

Annesine Somer’in boşanmak istediğini ama bunda kendisinin kabahati olmadığını söyler. Nesrin, kızını teselli edip onu evine gönderir. Sadık, kızının ağlayarak evine gitmesinden onun bir sorunu olduğunu anlar. Nesrin, Rüçhan’ı arayıp sabah onu eve çağırır ve onunla yüz yüze görüşmek istediğini söyler.

Rüçhan, Nesrin’den Somer’in Türkan’a boşanmak istediğini söylediğini öğrenir. Hemen Rüçhan, oğluyla evlenmek için tüm genç kızların kuyruk olduğunu, ama kendisinin Türkan’ı gelin olarak seçtiğini, ama onun bir türlü evine alışamadığını sürekli onların evini gerçek evi olarak gördüğünü söyler.

Nesrin, kızıyla konuşacağını söyler. Somer, Türkan’la konuşup ailesinden gizlice onunla boşanmak istediğini söyleyip boşanma avukatı arar. Türkan, gizlice boşanmayı kabul eder. Onu annesiyle yalnız bırakmamak için alıp dışarı çıkartır. Onlar dışarıdayken Rüçhan gidip Mine’ye, Somer’le Türkan’ın karı koca olduklarını söyler.

Somer, annesinin Mine’yle konuştuğunu anlayıp onun yanına gider. Rüçhan, Türkan’la tehditkar konuştuktan sonra onu balkondan aşağı itmeye çalışır. Sonra onu soğukta balkona kilitleyip gider. Somer, eve geldiğinde Türkan’ı balkonda çok üşümüş bir vaziyette bulup onu ısıtmaya çalışır.

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’e Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler