Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'e Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’e Restini Çekiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesrin, Rüçhan’ı eve çağırıp Somer’in Türkan’a boşanmak istediğini söylüyor. Rüçhan, Türkan’ı suçlayıp onun evliliğe alışamadığını gerekçe gösteriyor. Somer, ailesinden gizli boşanma davası açmaya hazırlanıyor. Rüçhan, bunu öğrenip tüm öfkesini Türkan’dan çıkarıyor. Somer eve geldiğinde Türkan’ı, balkona kilitlenmiş bir şekilde buluyor. Üç Kız Kardeş 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’e restini çekiyor.

Üç Kız Kardeş 4. Bölüm 3. Ön İzleme Yayında! Derya Hakan’a Olan…

Türkan Somer’e Restini Çekiyor!

Üç Kız Kardeş 5. bölüm 1. fragmanında; Somer, annesine Türkan’ı sevmediğini söylüyor. Onların konuşmasını Türkan duyuyor. Nesrin, Sadık’ın kızının evliliğiyle ilgili kafasından soru işareti kalmaması için ona kızının iyi evlilik yaptığını söylüyor. Somer, Türkan’dan boşanma protokolünü imzalamasını istiyor. Türkan ise, imzalamayıp protokolü yırtıyor. Ona bir gün giderse bu kendi kararıyla olacağını söylüyor. Somer, babasına baba olacağını söylüyor. Oda, Türkan’ın hamile olduğunu zannediyor. Rüçhan, Mine’nin hamile olduğunu öğreniyor ve ondan hamileliğini sonlandırmasını istiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 5. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadık, Somer’in Dönüş’ün pastası bile kesilmeden gideceğini öğrenince ona çok kızıyor. Somer, gitmek zorunda olduğunu söyleyip gidiyor. Türkan, babasının Somer’e sert konuştuğunu görünce onun boşanmak istediğini söylediğini zannedip ağlayarak yukarı çıkıyor.

Annesine Somer’in boşanmak istediğini ama bunda kendisinin kabahati olmadığını söylüyor. Nesrin, kızını teselli edip onu evine gönderiyor. Sadık, kızının ağlayarak evine gitmesinden onun bir sorunu olduğunu anlıyor. Nesrin, Rüçhan’ı arayıp sabah onu eve çağırıyor ve onunla yüz yüze görüşmek istediğini söylüyor.

Rüçhan, Nesrin’den Somer’in Türkan’a boşanmak istediğini söylediğini öğreniyor. Hemen Rüçhan, oğluyla evlenmek için tüm genç kızların kuyruk olduğunu, ama kendisinin Türkan’ı gelin olarak seçtiğini, ama onun bir türlü evine alışamadığını sürekli onların evini gerçek evi olarak gördüğünü söylüyor.

Nesrin, kızıyla konuşacağını söylüyor. Somer, Türkan’la konuşup ailesinden gizlice onunla boşanmak istediğini söyleyip boşanma avukatı arıyor. Türkan, gizlice boşanmayı kabul ediyor. Onu annesiyle yalnız bırakmamak için alıp dışarı çıkartıyor. Onlar dışarıdayken Rüçhan gidip Mine’ye, Somer’le Türkan’ın karı koca olduklarını söylüyor.

Somer, annesinin Mine’yle konuştuğunu anlayıp onun yanına gidiyor. Rüçhan, Türkan’la tehditkar konuştuktan sonra onu balkondan aşağı itmeye çalışıyor. Sonra onu soğukta balkona kilitleyip gidiyor. Somer, eve geldiğinde Türkan’ı balkonda çok üşümüş bir vaziyette bulup onu ısıtmaya çalışıyor.

Üç Kız Kardeş 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Teselli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler