Ana SayfaDizilerBaba 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Evi Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Baba 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Evi Terk Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlhan, tüm ailenin peşine adamlarını gönderiyor ve ne yaptıklarından haberdar oluyor. Emin, finans müdürüne İlhan’ın istediği çeki yazıp ona veriyor. Servet, İlhan’a Kadir’in canını yakacak bilgileri vermek zorunda kalıyor. Sonra da babasına Sevil’in döndüğünü söylüyor. Emin, Sevil’in yanına gidip ona oğlundan uzak durmasını istiyor. Bunu öğrenen Kadir, evi terk ediyor.

Baba 5. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Büşra Kadir’den Yardım İstiyor!

Kadir Evi Terk Ediyor!

Baba dizisinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fazilet, kocasının kendisine Resmiye diye hitap etmesinden sonra onunla konuşmuyor. Kadir’e, durumu anlatıyor. Hemen Kadir, babasının geçmişiyle ilgili araştırma yapmaya başlıyor. Resmiye’nin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Servet, İlhan’ın elinde fotoğrafları olduğu için geceleri uyuyamıyor. Evden bile çıkmak istemiyor.

BABA 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, sabaha kadar çalışıp İlhan’ın istediği borcu ödeyebilmek için çareler arıyor. Kar etmeyen süt fabrikasını satıp borcu ödemek istiyor. Bu durumu babasıyla konuşuyor. Ama Emin, abisinden kalan hiçbir malı sattırmayacağını, onların kendisine emanet olduğunu söylüyor.

İlhan, Servet’i yanına çağırıp ondan Kadir’in canını acıtacak bilgiler vermesini istiyor. Mecbur kalan Servet, Kadir’in sevdiği bir kadın olduğunu, onunla evlenmesine babasının müsaade etmediğini ama kardeşinin hapisten çıktıktan sonra Sevil’le görüşmeye başladığını söylüyor. İlhan, Sevil’in çalıştığı okula adamını gönderip müdüre hanıma para verip Sevil’i işten kovmasını istiyor.

Sevil, Kadir’den gelen güllerle mutlu olmuşken işten çıkarıldığını öğreniyor. Ne yapacağını düşünürken İstanbul’dan bir iş teklifi geliyor. Hem de müdür olarak. Kadir’e sürpriz yapmak için ona haber vermeden İstanbul’a gidiyor. Emin, finans müdürünün yanına gidip İlhan’a borçları kadar çek yazmasını istiyor.

Çeki alıp İlhan’a veriyor. İlhan, Emin’e kendisinin onun çocukları gibi ödlek olmadığını söylüyor. Cansu, Kadir Can’ı baştan çıkartmak için Kübra’dan yardım istiyor. Karşılığında onu gizlice dışarı çıkarıyor. Görüntülenince tutuşmaya başlıyor. İlhan, Kübra’nın görüntülerini Servet’e gösterip görüntülerin kendinde kalacağını söylüyor.

Karşılığında gidip babasını Kadir ile ilgili doldurmasını istiyor. Servet babasına, Sevil’in paranın kokusunu alıp İstanbul’a taşındığını, Kadir’in Sevil’le görüştüğünü Sevil’in evlenip ayrıldığını ve bir de çocuğu olduğunu söylüyor. Sevil, Kadir’e sürpriz yapıp karşısına çıkıyor. Kadir, onun İstanbul’a taşındığını duyunca çok mutlu oluyor.

Emin, Sevil’in yanına gidip onun ailesine uygun biri olmadığı ve oğlundan uzak durmasını istiyor. Eve geldikten sonra Ahmet’in başka bir odada yattığını gören Emin, ona karısıyla aynı odada yatmasını istiyor. Büşra, Kadir’den yardım istiyor. Kadir, babasına bunu yapmamasını Büşra’nın da onun evladı olduğunu söylüyor.

Emin’le Kadir, tartışmaya başlıyor. Kadir, babasının Sevil’le görüştüğünü anlıyor ve evi terk ediyor.

Baba 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasıyla Yine Ters Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler