Ana SayfaDizilerBaba 5. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Büşra Kadir'den Yardım İstiyor!

İlgili Postlar

Baba 5. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Büşra Kadir’den Yardım İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin’in eline borç protokolü ulaşır. Gidip İlhan’la konuşur ve bunun yaptığının yanlış olduğunu söyler. İlhan, Emin’in çocuklarına söz edecek olur. Emin ise, çocuklarının namuslu şerefli olduğunu söyler. Servet, İlhan’ın elinde oyuncak olur. Görüntüleri onun elinde olduğu için o ne derse onu yapar. Kadir Can, bir şehvete kapılma durumu yaşar. Büşra, İlhan’ın çiçekleriyle başı döner. Emin, bunlardan habersiz gidip Sevil’e, onun ailelerine yakışacak biri olmadığını söyler. Baba 5. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Büşra, Kadir’den yardım istiyor.

Baba 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasıyla Yine Ters Düşüyor!

Büşra Kadir’den Yardım İstiyor!

Baba 5. bölüm 2. ön izlemesinde; Büşra, Ahmet’le aynı odada kalmak istemiyor. Babasının zorlamasıyla ne yapacağını bilemiyor ve abisinden yardım istiyor. Kadir babasına, Büşra’nın da onun evladı olduğunu bunu ona yapmamasını istiyor. Emin, baştan Ahmet’i istediğini ve bunun dönüşü olmayacağını söylüyor.

İşte Baba 5. bölüm 2. ön izlemesi…

BABA DİZİSİNİN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Emin’i, yaralı bir şekilde yardım ettiği taksici bulup eve getirir. Adam Emin’in, adını bile hatırlamadığını anlar. Kadir, babasını bulmaya çalışır. Onun en son nereye gittiğini öğrendikten sonra oraya gider. Onu yaralı bir şekilde görüp hastaneye götürmek ister. Ama Emin, kabul etmez.

Servet, o gece sabaha karşı sarhoş bir vaziyette eve gelir. Eve giremediği için müştemilatta yatar. Ertesi gün Emin, Servet’e nerede olduğunu sorar. Oda çalıştığı yalanını söyler. Emin, Kübra’nın kameraların önüne çıkıp konuştuğunu öğrenir. Bu duruma çok kızar. Üzerine bir de Kadir Can’ın çıplak fotoğrafı yayılınca ortalık karışır.

Yaşar, bunu yaptığı için oğlunu hırpalar. Orhan’ın sevgilisi Yaşar’ı yine arayıp yardım ister. Oda onu alıp lüks bir otele yerleştirir. Orada magazinciler Yaşar’ın fotoğraflarını çeker. Büşra, arkadaşıyla buluşacağı yerde İlhan’la karşılaşır ve ikili sohbet eder. İlhan, Büşra’dan çok etkilenir.

Büşra’da İlhan’dan hoşlanmaya başlar. İlhan’ın babası her şeyi öğrenir ve oğlunu yanına çağırıp kredinin ilk taksitini Emin Saruhanlı’dan istemesini söyler. Kadir’i gören İlhan, üç gün içinde kredinin ilk taksiti olan kırk milyon doları vermesini ister. Büşra, İlhan’ı arayıp onunla buluşur.

İlhan Büşra’ya, bir toka hediye eder. Büşra, kredi ödemesini hemen istemesinin hiç hoş olmadığını söyleyip oradan ayrılır. Servet’te İlhan’ın yanına gidip kredi ödemesini konuşur. İlhan ise ona, partide bir kadınla çekilmiş fotoğraflarını Servet’e gösterir. Fotoğrafları gören Servet, İlhan’a o fotoğrafları kimsenin görmemesini bunun için ne isterse yapacağını söyler.

Emin, çocuklarını ve torunlarını toplayıp, onlara kendisinin izni olmadan hiçbir şey yapmamalarını eğer yaparlarsa Ödemiş’e gönderip mirasından da men edeceğini söyler.

Baba 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Büşra’nın Kocasından Boşanmasına Karşı Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler