Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Büyük Bir...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Büyük Bir Tuzağın İçine Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çolpan, Azra’yı geri işe döndürmek için Efe’yle iş birliği yapıyor. Ünlü bir çiftin boşanma davası geliyor. Efe, Ceyhun’un avukatı oluyor. Yasemin ise, Azra’dan avukatı olmasını istiyor. Azra kabul etmiyor. Ancak Sanem’le annesinin ters düşmesiyle avukatlığı kabul ediyor. Çolpan, Zeynep’in evliliğinin iptalini sağlıyor. Kocası ise, küçük yaşta bir kızı istismar etmekten hapsi boyluyor. Azra, büyük bir tuzağın içine düşüyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Büyük Bir Tuzağın İçine Düşüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çolpan, Azra’nın işiyle meşgul olup artık Yıldırım’ın yasını tutmaktan vazgeçip normal hayata dönmesini istiyor. Gidip Efe’yle konuşup ondan yardım istiyor. Ünlü ve zengin karı koca boşanmak istiyor. Boşanma davası için Ceyhun, Efe’yi tutuyor. Yasemin ise, Azra’dan avukatı olmasını istiyor. Azra, bu teklifi kabul etmiyor. Ama kız kardeşi Sanem’in yapabileceğini söylüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem’in yanına gidip ona büyük bir iş bulduğunu söylüyor. Aslında planın bir parçası olan Sanem, çok mutlu olmuş gibi yapıp annesini arıyor. İşin içinde olan Çolpan ile Efe, kafeye geliyor. Efe’nin bu boşanma davasında Çolpan’la çalışacağını duyan Sanem, çok üzülmüş gibi yapıp annesine kızıyor.

Azra, onun üzülmesine dayanamayıp o davayı almayı kabul ediyor. Sanem’le gidip Yasemin hanımla konuşuyor. Yasemin, kocasının kendisini aldattığını ama bunu ispatlayamadığını söylüyor. Azra, Sanem ve Bora ile birlikte adamı takibe alıyor. Çolpan, davaya kadar Zeynep’i bir yere bırakmıyor.

Zynep’le tanışan Efe, onunla konuşuyor ve ona kendisinin de bir kızı olduğunu onun da adının Zeynep olduğunu söylüyor. Onun bir ablası olduğunu ve o doğmadan önce öldüğünü öğrenen Efe, ailesinin o kimlikle Zeynep’i evlendirdiğini anlıyor. Zeynep’in babası onu kaçırıp evine götürüp darp ediyor.

Azra ile Efe, Zeynep’in evini bulup babasının onu sakladığını anlıyor. Mahkeme başlıyor. Tam hakim davayı erteleyeceği sırada Azra ile Efe, Zeynep’i mahkemeye yetiştiriyor. Çolpan, mahkemede Zeynep’in kaynanasını sinirlendirip ağzından laf alıyor. Zeynep’in 13 yaşındayken ablasının kimliğiyle zorla evlendirildiğini ispat ediyor.

Hakim, evliliğin iptaline karar veriyor. Zeynep, bebeğiyle birlikte devletin korumasına alınıyor. Kocası ise, küçük yaştaki kızı istismar etmekten tutuklanıyor. Azra, Ceyhun’un çiftlik evinde bir kadınla çekilmiş fotoğrafını buluyor. Ama o fotoğraf yayınlanıyor ve aynı fotoğrafta kendisinin de olduğunu, o fotoğrafın kesilip yayınlanmasından Azra’yı sorumlu tutuyor. Azra, nasıl bir oyuna çekildiğini anlayamıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler