Ana SayfaDizilerOğlum 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kaan Ölmeden Yanına Gelen Kim?

İlgili Postlar

Oğlum 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kaan Ölmeden Yanına Gelen Kim?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tuğrul Zeynep’i, onun en yakın arkadaşıyla aldatır. Onlar evdeyken Zeynep, arkadaşıyla konuşmak için evine gider. İrfan, oğlu öldükten sonra kasaplık yapamaz ve işinden istifa eder. Demet ile Sedat, yakınlaşmaya başlar. Efe, serbest bırakılır. Kaan’ın öldüğü yere giden Efe, ağlamaya başlar. Oğlum 6. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Kaan, ölmeden yanına gelen kim?

Oğlum 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe’nin Masum Olduğu Ortaya Çıkıyor Mu?

Kaan Ölmeden Yanına Gelen Kim?

Oğlum 6. bölüm 1. ön izlemesinde; Kaan’ın öldüğü gün, Efe onun yere düştüğünü gördükten sonra onun öldüğünü zannedip ağlayarak oradan uzaklaşıyor. Ancak Kaan, Efe gittikten sonra kendisine geliyor ve sadece bacağından yaralanıyor. Efe, gittikten sonra Kaan’ın yanına birisi geliyor. Kaan’ın yanına gelen kişi onun katili mi?

İşte Oğlum 6. bölüm 1. ön izlemesi…

OĞLUM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Efe, o gün Kaan’la ormana gider. Ona gizli yerini gösterir. Kaan, bir ağacın tepesine çıkıp kendisinin kanatlarının olduğunu uçabileceğini söyler. Efe ona, o zaman uçup kendisine uçtuğunu göstermesini ister. Kaan’da ağacın tepesinden kendisini aşağı bırakır. Efe, Kaan’ın ölümüne neden olduğu için kendisini cezalandırıp gerçekleri kimseye anlatmaz.

Ceren, gittiği partide sarhoş olur ve üç erkek tarafından tam tacize uğrayacağı sırada teyzesi Bulut’la birlikte oraya gelir. Onun başına kötü bir şey gelmeden Ceren’i kurtarır. Melike, namaz kılıp tanrıdan kendisini affetmesini isteyip bir sürü hap içer. Ceren ile teyzesi eve geldiğinde onu baygın bir şekilde bulur.

Melike, hastaneye kaldırılıp midesi yıkanır. Ceren, annesinin kendisini düşünmeden intihar ettiğini öğrenince çok kötü olur. Annesi kendine geldiğinde yanına gidip bileklerini keser. Onun bu yaptığından sonra Melike’nin aklı başına gelir ve kızıyla ilgilenmesi gerektiğini anlar.

Zeynep, Demet’le konuşup ona Tuğrul’un Efe hakkında söylediklerinin doğru olmadığını, Efe’nin köpeğinin eve çiş yaptığı için kocasının ormana terk ettiğini, babasının da akıl hastası olmadığını söyler. Demet’ten bir an evvel oğlunu konuşturup gerçekleri anlatmasını sağlamasını ister.

Tuğrul, Efe’nin yanına gidip ona heyete çıkacağını, heyette kulağına sesler geldiğini, o seslerin o çocuğu öldürmesini istediğini söylemesini ister. Zeynep, oğluyla görüşemez. Demet’ten yardım ister ve Efe’ye bir mektup yazar. O mektubu Demet Efe’ye okur. Ondan sonra Efe heyete girer.

Zeynep de, her şeyi göze alıp Melike’nin kapısını çalıp onun acısını paylaştığını söylemek ister.

Oğlum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Efe’nin Dışarı Çıkacağını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler