Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gittikçe Kötüleşiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gittikçe Kötüleşiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 62. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, önce doktor hanımla görüşmeyi kabul etmiyor. Gülben’in hamile olduğunu öğrenince ertesi gün onunla konuşmayı kabul ediyor. Biraz onun yanında rahatlar gibi oluyor. Ama evden yine çıkamıyor. Gülben’in bebeğine patik örüyor ve doktor hanımla ikinci kez görüşmeyi kabul ediyor. Han, Ceylan’ın kendisini aldattığını düşünüp onu takip ediyor. Kötü bir şey yapmamak için Anıl’dan kendisini dışarı çıkartmamasını gerekirse kazan dairesine kapatmasını istiyor. Safiye, gittikçe kötüleşiyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Gittikçe Kötüleşiyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin 63. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanımla görüşmeyi kabul etmeyen Safiye, kendisini yine eve kapatıyor. Gülben ona, hamile olduğunu ve ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Onu duyunca kapıyı açıp Gülben’i tebrik ediyor. Han, Ceylan’ın kendisini aldattığını düşünüp sürekli onu takip edip gizlice evine giriyor.

MASUMLAR APARTMANI 62. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doktor hanım gittikten sonra Han, ablasının yanına gidip onunla dertleşiyor. Ona Ceylan’ın hayatında başka birinin olduğunu söylüyor. Safiye’de, iyi olduğunu kendilerinden kurtulduğunu söylüyor. Ertesi gün doktor hanım yine geliyor. Bu sefer Safiye onu içeri alıyor.

Doktor hanım ondan kahve istiyor. Başının çok ağrıdığını, kahve içmezse geçmeyeceğini söylüyor. Safiye, fincanları yıkamaya başlıyor. Annesinin hayali gelip onun sayılarını şaşırtmaya çalışıyor. Doktor hanım durumu anlayıp kendisi sayı saymaya başlıyor ve onun annesiyle konuşmasına fırsat vermiyor.

Safiye, doktor hanımın kahveyi beğendiğini ve içinde başının ağrısının geçtiğini duyunca çok seviniyor. Doktor hanım onu biraz olsun rahatlatıyor. Gülben, Esat’la birlikte bebeklerinin kalp atışını duymak için doktora gidiyor. Daha sonra hamile olduğunu açıklamak için herkesi bir araya toplayıp hamile olduğunu açıklıyor.

Hikmet, torunu olacağı için çok mutlu oluyor. Onların birlikte yemek yeyip sohbet ettiklerini duyan Safiye kapıya geliyor. Ama kendisinin kirli olduğunu söyleyip içeri girmiyor. Gülben’in bebeği için patik örmeye başlıyor. Naci ise, Anıl’ın otel odasından Safiye’nin iyi olduğunu görmeye çalışıyor.

Han, Naci’yle konuşuyor. Ondan, ablası iyi olsa dahi eve dönmemesini istiyor. Naci, döneceğini söylüyor. Doktor hanım yine Safiye’yle konuşmaya geliyor. Safiye, bu sefer ona kahve yapmıyor. Patikleri gören doktor hanım Gülben’in bu hediyeye çok sevineceğini söylüyor.

Safiye ise, o hediyeyi vermeyeceğini kendisinin uğursuz olduğunu, uğursuzluğunu o bebeğe de bulaştıracağını söylüyor ve doktor hanıma onu kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Safiye, annesini mi kastediyor. Yoksa Naci’yi mi doktor hanım bir şey anlamıyor.

Masumlar Apartmanı 62. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Safiye Kendisinin Katil Olduğuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler