Ana SayfaDizilerOğlum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Efe'nin Dışarı Çıkacağını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Oğlum 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Efe’nin Dışarı Çıkacağını Öğreniyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Melike, oğlunun acısına dayanamayıp intihar ediyor. Ceren’in, bileğini kesmesi Melike’nin aklını başına getiriyor. Zeynep’i, linç edilmekten annesi kurtarıyor. Tuğrul, oğlunun yanına gidip heyete girdiğinde garip sesler duyduğunu ve o seslerin kendisine o çocuğu öldürmesini söylediğini anlatmasını istiyor. Bunu duyan Zeynep, oğluna gerçekleri anlatması için bir mektup bırakıyor. Oğlum 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Tuğrul’den Efe’nin dışarı çıkacağını öğreniyor.

Oğlum 5. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Velilere Kendisini Anlatmaya Çalışıyor!

Zeynep Efe’nin Dışarı Çıkacağını Öğreniyor!

Oğlum 6. bölüm 1. fragmanında; Melike, Zeynep’i eve alıyor. O konuşmadan onun çok üzgün olduğunu, özür dilemek istediğini söylüyor.  Zeynep, ona anlatmak istediklerini anlatamıyor. O sırada İrfan eve geliyor. Zeynep, morali bozuk bir şekilde eve geliyor. Tuğrul Zeynep’e, kurulun çocuklarını serbest bıraktığını Efe’nin dışarı çıkacağını söylüyor. Efe, heyete gerçekleri anlattı mı?

İşte Oğlum 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı…

OĞLUM 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efe, o gün Kaan’la ormana gidiyor. Ona gizli yerini gösteriyor. Kaan, bir ağacın tepesine çıkıp kendisinin kanatlarının olduğunu uçabileceğini söylüyor. Efe ona, o zaman uçup kendisine uçtuğunu göstermesini istiyor. Kaan’da ağacın tepesinden kendisini aşağı bırakıyor. Efe, Kaan’ın ölümüne neden olduğu için kendisini cezalandırıp gerçekleri kimseye anlatmıyor.

Ceren, gittiği partide sarhoş oluyor ve üç erkek tarafından tam tacize uğrayacağı sırada teyzesi Bulut’la birlikte oraya geliyor. Onun başına kötü bir şey gelmeden Ceren’i kurtarıyor. Melike, namaz kılıp tanrıdan kendisini affetmesini isteyip bir sürü hap içiyor. Ceren ile teyzesi eve geldiğinde onu baygın bir şekilde buluyor.

Melike, hastaneye kaldırılıp midesi yıkanıyor. Ceren, annesinin kendisini düşünmeden intihar ettiğini öğrenince çok kötü oluyor. Annesi kendine geldiğinde yanına gidip bileklerini kesiyor. Onun bu yaptığından sonra Melike’nin aklı başına geliyor ve kızıyla ilgilenmesi gerektiğini anlıyor.

Zeynep, Demet’le konuşup ona Tuğrul’un Efe hakkında söylediklerinin doğru olmadığını, Efe’nin köpeğinin eve çiş yaptığı için kocasının ormana terk ettiğini, babasının da akıl hastası olmadığını söylüyor. Demet’ten bir an evvel oğlunu konuşturup gerçekleri anlatmasını sağlamasını istiyor.

Tuğrul, Efe’nin yanına gidip ona heyete çıkacağını, heyette kulağına sesler geldiğini, o seslerin o çocuğu öldürmesini istediğini söylemesini istiyor. Zeynep, oğluyla görüşemiyor. Demet’ten yardım istiyor ve Efe’ye bir mektup yazıyor. O mektubu Demet Efe’ye okuyor. Ondan sonra Efe heyete giriyor.

Zeynep de, her şeyi göze alıp Melike’nin kapısını çalıp onun acısını paylaştığını söylemek istiyor.

Oğlum 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Melike’yle Görüşmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler