Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haluk İşlediği Cinayetleri...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haluk İşlediği Cinayetleri İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Efe’den Yıldırım’ın karısını ve Yıldırım’ı Haluk’un öldürdüğünü öğreniyor. Bir plan yapıp Haluk’un her şeyi itiraf etmesini istiyor. Sanem ile Bora, Efe’yle birlikte bu plana dahil oluyor. Çocuk gelin Zeynep, bebeğiyle birlikte Çolpan’a sığınıyor. Sergen, sevgilisi olduğunu ve onun hamile olduğu için yurt dışına gidiyor. Haluk, işlediği cinayetleri canlı yayında itiraf ediyor.

Salı Dizileri 2021

Haluk İşlediği Cinayetleri İtiraf Ediyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, Yıldırım’ı Haluk’un öldürdüğünü Efe’den öğreniyor. Efe, bildiklerini Azra’ya tek tek anlatıyor. Buket’i, öldürdükten sonra Haluk’un Yıldırım’ın peşine düştüğünü kamera kayıtlarıyla birlikte Azra’ya gösteriyor. Haluk ise, Erman’ı arayıp onunla görüşmeye gidiyor. Ona Azra’nın kendisinin evine dinleme cihazı yerleştirirken onu yakaladığını söylüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erman, Arza’yı yanına çağırıyor ve bunun doğru olup olmadığını soruyor. Azra, bunun doğru olmadığını söylüyor. Haluk, Erman’ın masasının altına dinleme cihazı yerleştirdikten sonra oradan ayrılıyor. Erman, Azra’dan gerçekleri anlatmasını istiyor. Azra, temkinli davranıp Erman’a, Haluk’un Buket’in yazdığı kitapları yayımlattığı için onun kötü biri olduğunu, Efe’nin elinde bunu ispatlayan bir defter olduğunu söylüyor.

Erman’a, masanın altındaki dinleme cihazını gösterip kavgaya tutuşuyorlar. Azra, Haluk’un maskesini düşürmek için bir planla Sanem’le Bora’nın yanına gidiyor. Onlarda bir planlarının olduğunu ancak Efe’nin de kendilerine yardım etmesi gerektiğini söylüyor. Bu arada Çolpan, Songül’le dertleşiyor ve kızının kendisini affetmediğini anlatıyor.

Azra, Songül’den de yardım istiyor. Songül, dizi yapımcısı gibi Haluk’un yanına gidip iş görüşüyor. Haluk, bu teklifi havada kapıyor. Yalnız onun durumunu öğrenip ona, işini halletmesi için Bora’yı yönlendiriyor. Bora, onunla görüşüyor ve Efe’nin elindeki defterle ses kaydına ulaşmak için anlaşıyor.

Bu arada Sergen, yurt dışına gideceğini çocuklarına açıklıyor. Azra, onun daha önceden de yurt dışından teklif aldığını ama kabul etmediğini söyleyince Sergen, bir ilişkisi ve sevgilisinin hamile olduğunu onun için gitmek zorunda kaldığını açıklıyor. Zeynep, küçük yaşta zorla kendisinden çok büyük akrabasıyla evlendiriliyor.

Artık eziyetlere dayanamayan Zeynep, bebeğiyle birlikte Çolpan’a sığınıyor. Çolpan, onu doktora götürüp darp raporu aldıktan sonra kocasına boşanma davası açıyor. Kadınlar gününde Çolpan, bir konuşma yapıyor. Konuşma yaptıktan sonra canlı yayında Haluk’un, sahte kurşun olduğunu bilmediği silahla Bora’yı vurduktan sonra Azra’ya da ateş ettiğini, onların ölmediğini görünce tuzağa düştüğünü anlıyor. Ancak, kocasıyla Yıldırım’ı öldürdüğünü itiraf etmiş bulunuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem’in Aşkı Yine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler