Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Ceyhun İle...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Ceyhun İle Yasemin’in Maskesini Düşürüyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 24. yeni bölümüyle 22 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çolpan, Azra’yı geri işe döndürmek için Efe’yle iş birliği yapar. Ünlü bir çiftin boşanma davası gelir. Efe, Ceyhun’un avukatı olur. Yasemin ise, Azra’dan avukatı olmasını ister. Azra kabul etmez. Ancak Sanem’le annesinin ters düşmesiyle avukatlığı kabul eder. Çolpan, Zeynep’in evliliğinin iptalini sağlar. Kocası ise, küçük yaşta bir kızı istismar etmekten hapsi boylar. Azra, büyük bir tuzağın içine düşer. Evlilik Hakkında Her Şey 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Ceyhun ile Yasemin’in maskesini düşürüyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Ceyhun İle Yasemin’in Maskesini Düşürüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 24. bölüm 1. fragmanında; Ceyhun ile Yasemin, kameraların karşısına çıkıp Azra’nın kendilerini rezil etmek için plan yaptığını söyleyip onu suçluyor. Böylelikle kendilerini istedikleri gibi gündeme oturtuyorlar. Azra, basının arasından çıkıp onlara biraz çelişkili bir cümle kurduklarını söylüyor. Ceyhun, Azra’yı bitireceğini söyleyip tehdit ediyor. Azra, onlara bu yaptıklarına pişman edeceğini söylüyor. Onun kendisine gelmesi ailesini çok mutlu ediyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 24. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolpan, Azra’nın işiyle meşgul olup artık Yıldırım’ın yasını tutmaktan vazgeçip normal hayata dönmesini ister. Gidip Efe’yle konuşup ondan yardım ister. Ünlü ve zengin karı koca boşanmak ister. Boşanma davası için Ceyhun, Efe’yi tutar. Yasemin ise, Azra’dan avukatı olmasını ister. Azra, bu teklifi kabul etmiyor. Ama kız kardeşi Sanem’in yapabileceğini söyler.

Sanem’in yanına gidip ona büyük bir iş bulduğunu söyler. Aslında planın bir parçası olan Sanem, çok mutlu olmuş gibi yapıp annesini arar. İşin içinde olan Çolpan ile Efe, kafeye gelir. Efe’nin bu boşanma davasında Çolpan’la çalışacağını duyan Sanem, çok üzülmüş gibi yapıp annesine kızar.

Azra, onun üzülmesine dayanamayıp o davayı almayı kabul eder. Sanem’le gidip Yasemin hanımla konuşur. Yasemin, kocasının kendisini aldattığını ama bunu ispatlayamadığını söyler. Azra, Sanem ve Bora ile birlikte adamı takibe alır. Çolpan, davaya kadar Zeynep’i bir yere bırakmaz.

Zynep’le tanışan Efe, onunla konuşur ve ona kendisinin de bir kızı olduğunu onun da adının Zeynep olduğunu söyler. Onun bir ablası olduğunu ve o doğmadan önce öldüğünü öğrenen Efe, ailesinin o kimlikle Zeynep’i evlendirdiğini anlar. Zeynep’in babası onu kaçırıp evine götürüp darp eder.

Azra ile Efe, Zeynep’in evini bulup babasının onu sakladığını anlar. Mahkeme başlar. Tam hakim davayı erteleyeceği sırada Azra ile Efe, Zeynep’i mahkemeye yetiştirir. Çolpan, mahkemede Zeynep’in kaynanasını sinirlendirip ağzından laf alır. Zeynep’in 13 yaşındayken ablasının kimliğiyle zorla evlendirildiğini ispat eder.

Hakim, evliliğin iptaline karar verir. Zeynep, bebeğiyle birlikte devletin korumasına alınır. Kocası ise, küçük yaştaki kızı istismar etmekten tutuklanır. Azra, Ceyhun’un çiftlik evinde bir kadınla çekilmiş fotoğrafını bulur. Ama o fotoğraf yayınlanıyor ve aynı fotoğrafta kendisinin de olduğunu, o fotoğrafın kesilip yayınlanmasından Azra’yı sorumlu tutar. Azra, nasıl bir oyuna çekildiğini anlayamaz.

Evlilik Hakkında Her Şey 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Büyük Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler