Ana SayfaDizilerAziz 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Papaz'ı Korumaya Çalışırken Vuruluyor!

İlgili Postlar

Aziz 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Papaz’ı Korumaya Çalışırken Vuruluyor!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Aziz, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Efnan’la mahkemeden çıktıktan sonra iki gün sonra düğünü olacağını söyleyip herkesi düğüne davet ediyor. Piere, o düğünü kana bulamak ve milletler meclisinde Türkleri zor durumda bırakmak için Papaz’ı bir Türk’ün öldürmesini planlıyor. Aziz, son anda bu plandan haberi oluyor. Yanına aldığı Hüseyin’in tetiği papaza doğrulttuğunu görüp silahın önüne atlıyor. Aziz, Papaz’ı korumaya çalışırken kendisi vuruluyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Papaz’ı Korumaya Çalışırken Vuruluyor!

Aziz dizisinin 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efnan, özgürlüğüne kavuştuktan sonra Aziz’le birlikte mahkemeden çıkıyor. Aziz, iki gün sonra düğününün olacağını açıklayıp herkesi düğününe davet ediyor. Adem’in kıskançlığı dengesini bozuyor. Düğün hazırlıkları başlıyor. Nigar, tüm alışverişi ve düğün hazırlıklarını üstleniyor.

AZİZ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dilruba, gerdanlığını Aziz’den Efnan’a vermesini istiyor. Efnan’ın gerdanlığı onun cebinde gördüğünü söylüyor. Aziz ise, Dilruba’ya onun olan hiçbir şeyi başkasına vermemesini söyleyip gerdanlığı almıyor. Bir fırsatını bulup Dilruba’ya, Adem’le kendisini korumak için evlendiğini bildiğini söylüyor. Dilruba ise, evliliğinin onunla bir alakası olmadığını söyleyip inkar ediyor.

Galip, Piere’nin yanına gidip onun dediğini yapıp Aziz’e şahitlik etmediğini dostluklarının yeniden başlamasını istediğini söylüyor. Piere ise, mahkemeyi kaybettiği için onunla dost olamayacağını söyleyip icra olayından da vazgeçmiyor. Galip’in dükkanına icra memurları geliyor ve ne var ne yok alıp götürüyor.

Aziz, amcasının yanına gidip ona yardım etmek istediğini, eskisi gibi amca yeğen olmak istediğini söyleyip ondan kendi atölyesinin başına geçmesini istiyor. Galip de kabul ediyor. Bu duruma Adem çok bozuluyor. Dilruba’nın Aziz’le konuştuğunu gören Adem deliye dönüyor. Dilruba’yla tartışıyor ve onu itip başından yaralanmasına neden oluyor.

Dilruba, Adem’den ayrılıp annesine sığınmak istiyor. Ama annesi ondan, kendisine güvenmemesini istiyor. Aziz, Adem’in bardaki kadınla münasebetini görüyor. Dilruba’nın da mutsuz olduğunu görüp bu duruma neden olduğu için çok üzülüyor. Milletler meclisinde Hatay’ın özgürlüğünün konuşulacağı haberi geliyor.

Piere, Türklerin bayrak taşımalarını bırak üzerilerinde kırmızı bir şey taşımalarına bile müsaade etmiyor. Kırmızı mendil taşıdığı için tutuklanan Hüseyin’i gören Aziz, onu Fransız askerlerinin elinden kurtarıyor. Hasta bir kardeşi olduğunu duyunca da onu yanına alıyor. Piere, Hüseyin’e bir silah verip Aziz’in düğününde Papaz’ı öldürmesini istiyor.

Kına gecesinin ardından düğün günü geliyor. Aziz, Hatice ananın evinden Efnan’ı almak istiyor. Efnan’ın babası gelip kızına Piere’nin verdiği yüzüğü kendi almış gibi hediye ediyor ve ona oralardan gideceğini söylüyor. Sonra Piere’nin yanına gidip ondan para alıyor. Piere, karısının yüzüğünün Efnan’ın parmaklarında olmasından mutluluk duyuyor.

Hüseyin, Papaz’ı vurmaktan vazgeçiyor. Ama Piere onu kız kardeşiyle tehdit edince yapmak zorunda kalıyor. Aziz, düğüne bir suikast düzenlendiğini öğreniyor. Papaz’ın öldürüleceğini öğrendikten sonra içeri koşuyor ve Hüseyin’in silahını Papaz’a doğrulttuğunu görüp siper oluyor. Papaz’ı kurtarıyor. Ancak, kendisi vuruluyor.

Aziz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Sen Benim Kaderimsin’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler