Ana SayfaDizilerAziz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Sen Benim Kaderimsin'!

İlgili Postlar

Aziz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Sen Benim Kaderimsin’!

Show Tv’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Aziz, 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz Dilruba’ya, neden yaptığını sorup ona her şeyi bildiğini, Adem’le neden evlendiğini bildiğini, Piere’in kendisine her şeyi anlattığını, onun kendisini kendisi için feda ettiğini söyler. Aziz 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ‘Sen Benim Kaderimsin’!

Cuma Dizileri 2021

‘Sen Benim Kaderimsin’!

Aziz 18. bölüm 2. fragmanında; Aziz, Efnan’a Hatice ananın dediği gibi onun kendisinin kaderi olduğunu söylüyor. Dilruba, Efnan’ın gördüğü kolyeyi ona hediye etmek istiyor. Bunu gören Adem, Dilruba’yı hırpalıyor ve onu itip yaralanmasına neden oluyor. Hatice ana, elinde bayrakla Piere’nin kapısının önüne gidip Hatay’ın Türk yurdu olacağını haykırıyor. Yanına gelen kalabalıkla birlikte bir ağızdan Çanakkale marşını okuyorlar.

İşte Aziz 18. bölüm 2. fragmanı,,,

AZİZ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Dilruba, Efnan’ın mektubunu okur okumaz hemen atölyeye gidip Efnan’ın temelli gittiğini söyler. Aziz, mektubu okuduktan sonra atına binip düğün alayının peşinden gidip onlara yetişir. Efnan’ın Mısır’a gitmek üzere oradan ayrıldığını öğrenir. Aziz, Efnan’ın bindiği arabayı bulur. Onun Fransızlar tarafından götürüldüğünü öğrenir.

Piere, Efnan’ı oğlunu öldürme suçundan tutuklar. Efnan’a, Aziz’i bırakıp kendi himayesine girmesini ister. Aziz, Efnan’ın nezarette olduğunu öğrenince hemen karakola gider. Onunla görüşmesine izin verilmeyince de karakolda kavga çıkarıp kendisini nezarete attırır.

O gece Aziz, Efnan’ın yanında nezarette geçirir. Ona korkmamasını onu kurtaracağını söyler. Fatma ana, Efnan’ın nezaretteki penceresine gelip Andre’nin öldüğü gece orada Zülfikar’ın olduğunu söylemesini ister. Efnan, zaten suçsuz yere asılan Zülfikar’a böyle bir iftira daha atamayacağını söyler.

Piere’e, Andre’yi kendisinin öldürdüğünü o gece orada kendisinden başka kimsenin olmadığını söyler. Aziz, Andre’yi kendisinin öldürdüğünü söylese de Piere, Aziz’in Efnan’ı korumak için böyle bir şey yaptığını düşünüp onun itirafını kabul etmez. Piere’nin asıl amacı Efnan’ın Aziz’i terk edip kendisinin himayesine girmesidir.

Ancak Efnan, ölüm pahasına da olsa Aziz’i terk etmez. Aziz, papazla birlikte ertesi gün olacak mahkemede Efnan’ı nasıl kurtarmanın yollarını arar. Bu arada gazetecileri, şehre yeniden çağırır. Adem’in psikolojisi iyice bozulur. Dilruba, Adem’in kendisine karşı tavırlarından dolayı ondan boşanacağını söyler.

Adem, bunu duyunca Dilruba’nın üzerine yürüyüp onu kuyuya itmeye çalışır. Yine geceleri meyhanede şarkıcı kadınla sabahlar. Aziz, mahkemede suçunu itiraf edip amcasını şahit gösterir. Ama Galip, gidip durumu Piere anlatır ve mahkemede ona şahitlik etmez. Karakolda Efnan’la evlenen Aziz, onun kocası olarak Efnan’ı savunur.

Cezası kesilmiş ve idam edilmiş kapatılmış bir davanın tekrar açılmayacağını hakime söyler. O sırada dışarıda gazeteciler ve ahali Zülfikar’ın asılmasını protesto eder. Ortalık karışınca Piere, mahkemeyi terk eder. Hakim davayı düşürür. Piere, Aziz’in yanına gidip her zaferin bir bedeli olduğunu ona daha önce söylediğini hatırlatır ve Aziz’in kulağına Dilruba’nın onu kurtarmak için Adem’le evlendiğini fısıldar.

Aziz 18. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Dilruba’yla Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler