Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Kocasında Bulamadığı İlgiyi Hayri'de...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Kocasında Bulamadığı İlgiyi Hayri’de Buluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, gözleri önünde babasını kaybediyor. Annesi ise, babasının ölümünden sonra ondan ağlamamasını istiyor. Cana, taziyeye gidiyor ve Feride’ye, Nalan’ın onun torunu olduğunu bildiğini söylüyor. Feride, krizler geçiriyor. Sedat, Nalan’ı yalnız bırakıp yine Cana’yla buluşmak için onun evine gidiyor. Nalan’da, Hayri’yle mezarlığa gidiyor. Bunca ilgisizlik içinde Nalan, bulamadığı ilgiyi Hayri’de buluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Kocasında Bulamadığı İlgiyi Hayri’de Buluyor!

Camdaki Kız 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Adil, Nalan’ın gözleri önünde hayatını kaybediyor. Onun ölümünü duyan Feride, ağlayıp kimseye aciz görünmek istemiyor. Kızını da tembih ediyor ve ondan asla ağlamamasını, yoksa kendisini de kaybedip yapayalnız kalacağını söylüyor. Adil beyin, cenazesi kaldırılıyor. Nalan, kedisini sıkıp annesinden hesap sormak istiyor.

CAMDAKİ KIZ 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet bey, Feride hanımdan konağı açmamasını taziyeleri kendi evlerinde kabul etmek istediklerini söylüyor. Zaten, Adil’in ailesinden kimse taziyeye gelmiyor. Rafet, bu duruma çok şaşırıyor ve Feride hanıma neden akrabalarının gelmediğini soruyor. Oda, Adil’in bir akrabası olmadığını, kendi ailesinin de çok yaşlı ve Ayvalıkta yaşadığın söyleyip geçiştiriyor.

Nalan, annesi isteği üzerine hiç ağlamıyor. Eve geldikten sonra ona, babasının kendisine bir ey anlatacağını ve kendisinden ne gizlediğini soruyor. Feride ise, Nalan’a tokat atıyor. Babasının onun yüzünden öldüğünü söylüyor. Daha sonra kiriz geçiriyor ve hem Adil’in hemde Sema’nın katili olduğunu söylüyor.

Hafize onu, zor sakinleştiriyor. Cana, taziye için geliyor. Nalan onu görüp, gitmesini istiyor. Ama zorla girip birde, rahat rahat konuşuyor. Feride, dayanamayıp onu mutfağa çağırıyor. Cana Feride’ye, artık kendisini rahat bırakmasını yoksa Nalan’ın kızı değil torunu olduğunu herkese açıklayacağını söylüyor.

Cana bir hışımla evden ayrılıyor. Feride ise, sinir krizi geçirip kimseyi kendisine yanaşmasına izin vermiyor. O gece Sedat dışarı Cana’yla buluşmaya çıkmak istiyor. Nalan’a, kafasını dağıtmak istediğini söylüyor. Oda, onun kendisini böyle kederliyken dışarı çıkmak istemesiyle, onun kendisini sevmediğini düşünüyor ve izin veriyor.

Sedat, Cana’yla buluşuyor. Ancak onunla birlikte olmuyor. Nalan, Sedat’ın evden çıkmasıyla Hayri’yi arıyor ve onunla babasının mezarına gidiyor. Dönüşte, her ikisi de Feride’ye yakalanma korkusu yaşıyor. Feride, Cana’ya olan rövanşını yapıyor. Onu evinde karşılayıp tehdit ediyor.

Canıa’ya, eğer kızıyla ve ailesiyle uğraşırsa, onu da kedisini de öldüreceğini söylüyor. Cana, Feride’nin neler yaptığını bildiği için susmayı mı tercih edecek?

Camdaki Kız 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Tek Teselliyi Hayri’de Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler