Ana SayfaDizilerMahkum 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Bombayı Etkisiz Hale Getirebilecek Mi?

İlgili Postlar

Mahkum 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Bombayı Etkisiz Hale Getirebilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, kimle buluştuğunu bilmeden buluşma yerine gidiyor. Ama, orada Fırat’ın da tahmin etmediği bir şey oluyor. Efkan, her ikisini de bayıltıyor. Barış’ı, babası kurtarıyor. Fırat, bildiği köstebekleri Efkan’a söylüyor. Efkan,tüm bilgileri bilen herkesi bir araya toplayıp toptan onlardan kurtulmak istiyor. Fırat, bombayı etkisiz hala getirebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Bombayı Etkisiz Hele Getirebilecek Mi?

Mahkum dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Barış ile Fırat’ın, ortadan kaybolmasıyla herkes büyük bir merak içine giriyor. Efkan, onları bayıltıp zincirlere bağlıyor. Sasha, bayıltıldığını anlıyor. Ama, Barış’ı göremiyor. Büge, Barış’ın başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve Sasha’yla buluşuyor. Ona inanmayıp, Zahit beyi arayıp kocasının kayıp olduğunu söylüyor.

MAHKUM 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zahit, gidip Sinyör’ün elinden oğlunu kurtarıyor. Fırat Sinyor’a, ona ihanet eden kişilerin isimlerini vereceğini söylüyor. Sinyör, Fırat’ı serbest bırakıyor. Cemre, Fırat’ın onlara verdiği planla Nazlı’yı almak için harekete geçiyorlar. Bir ambulansla girip Nazlı’yı almaya çalıyorlar. Ancak, bu planları tutmuyor.

Fırat Sinyor’e, ona ihanet eden dört isim veriyor. Sinyor ise Fırat’tan, Sadullah’ın sakladığı tarihi eserleri getirmesini istiyor. Fırat, mecburen o tarihi eserleri almak için Barış’la iş birliği yapıyor. Sadullah’ı kumar masasına oturtup onu oyalıyorlar. Paşa ile Sasha, adamları etkisiz hale getirip tarihi eserleri oradan çıkartıyor.

Tarihi eserler Sinyor’un eline ulaşıyor. Efkan, Fırat’dan kızına kavuşması şartıyla başka bir şey daha istiyor. Fırat mecbur kalıp, onun dediği gibi tarihi eserleri onun dediği yere yerleştiriyor. Barış, Sinyör’ün partisinin organizasyonunu Büge’nin yapmasını istiyor. Büge, organizasyonu yapıyor. Sasha, istediği yerlere silah koyuyor.

Ama onların hesaplamadığı bir şey oluyor. Sinyör, oradan ayrılıp konağı zincirliyor ve kimsenin dışarı çıkmamasını sağlıyor. Barış, başka bir plan yapıp orada kedisini tehdit eden herkesi öldürmek istiyordu. Ama Sinyor’un bu yaptığıyla Fırat’la, kader birliği durumuna düşüyor.

Fırat, üstünde bomba olan kişinin yanına gidip içerideki insanları kurtarmak için mücadele ediyor. Köşkten ayrılan Sinyör, herkesi içinde patlatmak için kendi teknesinden geri sayım yapıyor. Son saniyeye kadar Fırat, bombayı etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Son saniyelerde kaçmaya başlıyor.

O bomba patlayacak mı? Fırat, kendi ve içeride bulunun tüm insanların hayatını kurtaracak mı? Sinyor, bu planıyla büyük bir yenilgi yaşayacak mı?

Mahkum 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efkan Barış ile Fırat’ı Fena Köşeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler