Ana SayfaDizilerMahkum 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efkan Barış ile Fırat'ı Fena Köşeye...

İlgili Postlar

Mahkum 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efkan Barış ile Fırat’ı Fena Köşeye Sıkıştırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat ile Barış, Efkan’ın eline düşer. Barış, en çok zararlı çıkacağını anlayıp Fırat’la son anda da olsa iş birliği yapmak ister. İkili beraber hareket etmek zorunda olduklarını anlar. Efkan, ikisini de bir yere kapatır. Onlara, ikisinden büyük bir enerji aldığını ve bu enerjiden yararlanmak istediğini söyler. Mahkum 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efkan, Barış ile Fırat’ı fena köşeye sıkıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Efkan Barış ile Fırat’ı Fena Köşeye Sıkıştırıyor!

Mahkum 15. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Barış’a kaderinin iki dudağı arasında olduğunu söylüyor. O da onu kızıyla tehdit ediyor. Cemre, teyzesini mi kaybediyor bilinmez, Fırat’a sarılıp ondan başka kimsesi kalmadığını söylüyor. Fırat, arkadaşları ve Barış’ı bir araya getiren Efkan, onlara bombalı tuzak kuruyor.

İşte Mahkum 15. bölüm 2. fragmanı…

 

MAHKUM 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Bıçak kaybolduktan sonra Sasha, lunaparkın bekçisini alıp onu konuşturmaya çalışır. Bekçi ise, bıçak falan görmediğini söyler. Fırat, Tahir’i otoparkta kıstırır. Ondan hesap sorarken Cemre, onun arabasına girip babasına ait olan dosyayı alır. Bunu fark eden Tahir, onların bindiği arabanın plakasını alır.

Gidip plakayı Barış’a verir. Barış ile Sasha, arabayı Bekir’in sürdüğünü fark edip onu takip ederler. O sırada Raif gelir ve Barış’a, Sinyör’un onu görmek istediğini söyleyip gözünü bağlayıp arabaya bindirir. O sırada Sasha’nın elinden Bekir kaçmayı başarıyor. Barış, Sinyör’le buluşur. Sinyör. onun gözü önünde bir çok adamı öldürür ve Barış’tan Fırat’ı kendisine getirmesini ister.

Fırat, çiçekçi kılığına girip Büge’ye çiçek götürme bahanesiyle onun yanına gider. Görevlilere Savaş beyin Büge’ye çiçek gönderdiğini söyler. O sırada Büge, Nazlı’yla birlikte onu görür. Fırat Büge’ye, bir video ve iletişim adresi verir. Nazlı, babasının videosunu seyredince mutlu olur. Büge, Nazlı’yı Fırat’a verme kararı alır.

Fırat, Nazlı’ya kavuşacağı sırada Paşa ile Kamer’in, Bodrum’a piyango almaya gittiklerini ve yakalandıklarını öğreniyor. Büge’ye, bir mesaj daha çekip Nazlı’yı ertesi gün getirmesini istiyor. Barış, Büge’yle bir konuşma yapıyor. O konuşmadan sonra Büge, ona ihanet etmek istemiyor ve durumu ona anlatıyor.

Hacı, Paşa ile Kamer’in polislere değil eksi mahallesinde olduklarını öğrenir ve Fırat’la birlikte onları kurtarmak için parayla birlikte gider. Bekir’in de yardımıyla Paşa ile Kamer’i oradan kurtarır. Ertesi gün Fırat, Cemre’nin evine gidip Büge’nin Nazlı’yı getirmesini bekler.

Cemre, onun evde beklemesini Büge’den Nazlı’yı alıp eve getireceğini söyleyip evden çıkıyor. Arkasından kapı çalıyor ve Fırat karşısında Barış’ı bulur. Barış, Fırat’ın elini kolunu bağlayıp onu öldürmek ister. O sırada kapı çalır ve karşısında babasını görür. Fırat, onların konuşmasını dinledikten sonra oradan kaçmayı başarır.

Barış, gizli mesajla kendisine bıçağı vereceğini söyleyen kişiyle buluşmaya gider. Karşısına Fırat çıkar. Sasha, siper alıp Barış’ı korumak için bekler. İkili aynı anda birbirlerine silah doğrultur. O sırada havai fişekler patlamaya başlar ve ikisi birden yere yığılır. Sinyör, uzaktan onları izler.

Mahkum 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efkan Fırat’ı Ele Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler