Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Tek Teselliyi Hayri'de Buluyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Tek Teselliyi Hayri’de Buluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 36. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adil, oracıkta hayatını kaybeder. Onun ölümüyle yıkılan Nalan, babasının kendisine ne söyleyeceğini sorar. Karşılığında ise, annesinden tokat yer. Cana, cenazeye gelir ve Feride’ye sarılıp kulağına bir şey fısıldar. Nalan, babası öldükten sonra yalnız kaldığını düşünüp ağladığı sırada Hayri, onun yanına gelip yalnız olmadığını söyler. Tek onun gerçekçi olduğunu anlayan Nalan, Hayri’ye sarılır. Camdaki Kız 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, tek teselliyi Hayri’de buluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Tek Teselliyi Hayri’de Buluyor!

Camdaki Kız 36. bölüm 2. fragmanında; Cana Feride’ye, torunuyla yalnız kaldığını söylüyor. Feride, Canan’nın boğazına sarılıp Nalan’dan uzak durmasını söylüyor. Annesi Nalan’ın ağlamasına bile izin vermiyor. Nalan, annesine karşı tavır alıyor ve babasının ölümüyle kendisini yapayalnız hissediyor. Hayri ona, yalnız olmadığını onu hiç yalnız bırakmayacağını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 36. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Görevliler Cana’yı baygın bir şekilde saunada bulur. Hemen müdahale edip kendisine getirirler. Cana, Feride’ye çok sinirlenir ve hemen onu arayıp bundan sonra onun kendisine yapacaklarından korkmasını söyler. Daha sonra babasını yanına çağırıp ondan Feride İpekoğlu’na dair ne varsa araştırıp bulmasını ister.

Feride, Nalan’la Hayri’yi samimi bir şekilde konuşurken görür. Nalan’ın, Hayri’ye bir şey verdiğini anlayıp yanlarına gider. Hayri’den ceplerini boşaltmasını ister. O ise, Safinaz’ı saklamaya çalışsa da başaramaz. Feride, kızının çok sevdiği oyuncağı Safinaz’ı neden Hayri’ye verdiğini sorar.

Onun cevabı karşısında tatmin olmaz ve bir daha onunla mesafeli olmasını isteyip Safinaz’ı parçalayıp atar. Nalan, kırılan oyuncağını alıp babasıyla buluşmaya gider. Ona, neden annesinin kendisini hiç sevmediğini sorar. Adil, eve gelip kızının oyuncağını elleriyle tamir eder ve Feride’yi arayıp eve çağırır.

Ona, artık kızına gerçekleri anlatmaya karar verdiğini söyler. Oda, eve getirdiği kişinin kızına tecavüz ettiğini, Nalan’a bir tecavüz çocuğu olduğunu nasıl söyleyeceğini sorar. Adil, kızını kaybetme pahasına bunu yapacağını söyler. Nalan’ın, yaşayamadığı çocukluğunu yaşatmaya çalışan Adil, kızıyla bisiklet binip güzel vakit geçirir.

Her sabah saat dokuzda orada buluşmak için birbirlerine söz verir. Rafet, Pervin’i arar ve onu otelin lobisine çağırır. Pervin, onun kendisini bırakıp gittikten sonra yaşadığı zorlukları anlatıp gider. Gülcihan, yaptığı yüklü alış verişin faturasını Rafet’in alıp cebine koyduğunu öğrendikten sonra kızından o ekstrayı almasını ister.

Rafet, ekstrayı aldıktan sonra Gülcihan’a çok kızar ve o günden sonra evin tüm kaloriferlerini kapattırır. Kahvaltıda da sadece bir dilim ekmek ve bir zeytin yiyeceklerini söyler. Adil kızına, ondan sakladıkları bir şey olduğunu kendilerini affetmesini söyledikten sonra yere yığılır. Ambulans gelip Adil’e müdahale eder.

Camdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Babasını Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler