Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Babasını Kaybediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Babasını Kaybediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 36. yeni bölümüyle 24 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Cana, saunada baygın bir şekilde bulunur. Kendisine geldikten sonra babasını arayıp ondan Feride İpekoğlu’nu araştırmasını ister. Sedat, bulaşıkçılık yapmaya devam eder. Rafet, Pervin ile buluşup konuşur. Adil, Nalan’a artık gerçekleri anlatmak ister. Ona, tüm gerçekleri anlatacağı sırada kalp krizi geçirip yere yığılır. Cana, Nalan’ın Feride’nin torunu olduğunu öğrenir. Ambulans gelip Adil’e müdahale eder. Camdaki Kız 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, babasını kaybediyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Babasını Kaybediyor!

Camdaki Kız 36. bölüm 1. fragmanında; Adil, oracıkta hayatını kaybediyor. Onun ölümüyle yıkılan Nalan, annesinden kendisine bir açıklama yapmasını, babasının kendisine ne söyleyeceğini soruyor. Karşılığında ise, annesinden tokat yiyor. Cana, cenazeye geliyor ve Feride’ye sarılıp kulağına bir şey fısıldıyor. Nalan, babası öldükten sonra yalnız kaldığını düşünüp ağladığı sırada Hayri, onun yanına gelip yalnız olmadığını söylüyor. Tek onun gerçekçi olduğunu anlayan Nalan, Hayri’ye sarılıyor.

İşte Camdaki Kız 36. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Görevliler Cana’yı baygın bir şekilde saunada bulur. Hemen müdahale edip kendisine getirirler. Cana, Feride’ye çok sinirlenir ve hemen onu arayıp bundan sonra onun kendisine yapacaklarından korkmasını söyler. Daha sonra babasını yanına çağırıp ondan Feride İpekoğlu’na dair ne varsa araştırıp bulmasını ister.

Feride, Nalan’la Hayri’yi samimi bir şekilde konuşurken görür. Nalan’ın, Hayri’ye bir şey verdiğini anlayıp yanlarına gider. Hayri’den ceplerini boşaltmasını ister. O ise, Safinaz’ı saklamaya çalışsa da başaramaz. Feride, kızının çok sevdiği oyuncağı Safinaz’ı neden Hayri’ye verdiğini sorar.

Onun cevabı karşısında tatmin olmaz ve bir daha onunla mesafeli olmasını isteyip Safinaz’ı parçalayıp atar. Nalan, kırılan oyuncağını alıp babasıyla buluşmaya gider. Ona, neden annesinin kendisini hiç sevmediğini sorar. Adil, eve gelip kızının oyuncağını elleriyle tamir eder ve Feride’yi arayıp eve çağırır.

Ona, artık kızına gerçekleri anlatmaya karar verdiğini söyler. Oda, eve getirdiği kişinin kızına tecavüz ettiğini, Nalan’a bir tecavüz çocuğu olduğunu nasıl söyleyeceğini sorar. Adil, kızını kaybetme pahasına bunu yapacağını söyler. Nalan’ın, yaşayamadığı çocukluğunu yaşatmaya çalışan Adil, kızıyla bisiklet binip güzel vakit geçirir.

Her sabah saat dokuzda orada buluşmak için birbirlerine söz verir. Rafet, Pervin’i arar ve onu otelin lobisine çağırır. Pervin, onun kendisini bırakıp gittikten sonra yaşadığı zorlukları anlatıp gider. Gülcihan, yaptığı yüklü alış verişin faturasını Rafet’in alıp cebine koyduğunu öğrendikten sonra kızından o ekstrayı almasını ister.

Rafet, ekstrayı aldıktan sonra Gülcihan’a çok kızar ve o günden sonra evin tüm kaloriferlerini kapattırır. Kahvaltıda da sadece bir dilim ekmek ve bir zeytin yiyeceklerini söyler. Adil kızına, ondan sakladıkları bir şey olduğunu kendilerini affetmesini söyledikten sonra yere yığılır. Ambulans gelip Adil’e müdahale eder.

Camdaki Kız 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Öldü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler