Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Öldü Mü?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adil Öldü Mü?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cana, saunada baygın bir şekilde bulunuyor. Kendisine geldikten sonra babasını arayıp ondan Feride İpekoğlu’nu araştırmasını istiyor. Sedat, bulaşıkçılık yapmaya devam ediyor. Rafet, Pervin ile buluşup konuşuyor. Adil, Nalan’a artık gerçekleri anlatmak istiyor. Ona, tüm gerçekleri anlatacağı sırada kalp krizi geçirip yere yığılıyor. Cana, Nalan’ın Feride’nin torunu olduğunu öğreniyor. Ambulans gelip Adil’e müdahale yapıyor. Adil, öldü mü?

Perşembe Dizileri 2021

Adil Öldü Mü?

Camdaki Kız dizisinin 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Görevliler Cana’yı baygın bir şekilde saunada buluyor. Hemen müdahale edip kendisine getiriyorlar. Cana, Feride’ye çok sinirleniyor ve hemen onu arayıp bundan sonra onun kendisine yapacaklarından korkmasını söylüyor. Daha sonra babasını yanına çağırıp ondan Feride İpekoğlu’na dair ne varsa araştırıp bulmasını istiyor.

CAMDAKİ KIZ 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Nalan’la Hayri’yi samimi bir şekilde konuşurken görüyor. Nalan’ın, Hayri’ye bir şey verdiğini anlayıp yanlarına gidiyor. Hayri’den ceplerini boşaltmasını istiyor. O ise, Safinaz’ı saklamaya çalışsa da başaramıyor. Feride, kızının çok sevdiği oyuncağı Safinaz’ı neden Hayri’ye verdiğini soruyor.

Onun cevabı karşısında tatmin olmuyor ve bir daha onunla mesafeli olmasını isteyip Safinaz’ı parçalayıp atıyor. Nalan, kırılan oyuncağını alıp babasıyla buluşmaya gidiyor. Ona, neden annesinin kendisini hiç sevmediğini soruyor. Adil, eve gelip kızının oyuncağını elleriyle tamir ediyor ve Feride’yi arayıp eve çağırıyor.

Ona, artık kızına gerçekleri anlatmaya karar verdiğini söylüyor. Oda, eve getirdiği kişinin kızına tecavüz ettiğini, Nalan’a bir tecavüz çocuğu olduğunu nasıl söyleyeceğini soruyor. Adil, kızını kaybetme pahasına bunu yapacağını söylüyor. Nalan’ın, yaşayamadığı çocukluğunu yaşatmaya çalışan Adil, kızıyla bisiklet binip güzel vakit geçiriyor.

Her sabah saat dokuzda orada buluşmak için birbirlerine söz veriyor. Rafet, Pervin’i arıyor ve onu otelin lobisine çağırıyor. Pervin, onun kendisini bırakıp gittikten sonra yaşadığı zorlukları anlatıp gidiyor. Gülcihan, yaptığı yüklü alış verişin faturasını Rafet’in alıp cebine koyduğunu öğrendikten sonra kızından o ekstrayı almasını istiyor.

Rafet, ekstrayı aldıktan sonra Gülcihan’a çok kızıyor ve o günden sonra evin tüm kaloriferlerini kapattırıyor. Kahvaltıda da sadece bir dilim ekmek ve bir zeytin yiyeceklerini söylüyor. Adil kızına, ondan sakladıkları bir şey olduğunu kendilerini affetmesini söyledikten sonra yere yığılıyor.

Ambulans gelip Adil’e müdahale ediyor. Kalbi duran Adil, hayata dönebilecek mi?

Camdaki Kız 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adil Nalan’a Gerçekleri Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler