Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adil Nalan'a Gerçekleri Anlatıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adil Nalan’a Gerçekleri Anlatıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 35. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Cana, saunadan son anda ölmekten kurtulur. Kurtulur kurtulmaz ona bunu yaptığının hesabını sormak için babasını arayıp Feride’yi araştırmasını ister. Rafet, ailesine Sedat’ı otelin bulaşıkçısı olarak çalıştıracağını açıklar. Cana, Nalan’ın Feride’nin kızı değil torunu olduğunu öğrenir. Camdaki Kız 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adil, Nalan’a sonunda gerçekleri anlatıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Adil Nalan’a Gerçekleri Anlatıyor!

Camdaki Kız 35. bölüm 2. fragmanında; Adil, Feride’ye Nalan’a gerçekleri anlatacağını söylüyor. Feride, Hayri’yi arayıp hemen Nalan’ı yanına getirmesini istiyor. Nalan, duydukları karşısında şok oluyor.

İşte Camdaki Kız 35. bölüm 2. fragmanı..

CAMDAKİ KIZ 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, hastaneye gittiğinde doktorunu ister. Doktor Nalan’ın bebeğini kaybettiğini anlayıp onu operasyona alır. Tüm aile hastaneye akın eder. Haberi öğrenen basın hastanenin önünü doldurur. Feride, Sedat’ın yakasına yapışıp kızını ona verdiği güne lanet okur. Rafet, Levent ile Selen’in konuşmasını duyup saldırıyı Alp’in yaptığını öğrenir.

Önce Sedat’la konuşur ve ondan Alp’in hala kendisinin Cana’yla birlikte olduğunu zannedip Nalan’a söylediğini anlatır. Rafet, Alp’le konuşmaya gider. Alp, kendisini anlatamayınca Rafet’e, Sedat’ın yatak odasının balkonundan atlarken ki görüntülerini izletir.

Nalan, hastaneden çıkıp eve döner. Feride, kızı iyileşene kadar onun yanında kalmaya başlar. Onun yemeklerini elleriyle yapıp yedirir. Bu arada Nalan’a, bebeğinin onun yüzünden düştüğünü, söylediklerini yapmadığı için anne olamadığını söyler. Nalan, kabuslar görmeye başlar.

Rafet, oğluyla konuşup onun hala Cana’yla görüştüğünü bildiğini, ona bir ceza kestiğini söyler. Sedat, babasının kendisine ne ceza kestiğini merak eder. Cana Sedat’ı aramaya devam eder. Sedat Cana’nın, telefonuna cevap verip onunla görüştüğü için pişmanlığını dile getirir.

Feride, Rafet’le Sedat’ın konuşmalarını duyup Rafet’le ayrı konuşur. Ona, kızını Sedat’ın mutlu edemeyeceğini anladığını onların evliliklerini istemediğini ama Nalan’ın Sedat’a aşık olduğunu öğrendikten sonra bir şey yapamadığını anlatır. Rafet’e, Cana’nın cezasını kendisine bırakmasını söyler.

Nalan, Hayri’yle sabah yürüyüşe çıkar ve onun annesinin ölümünü nasıl kabullendiğini sorar. Oda, annesinin tokasını sakladığını onu gömdükten sonra acısının hafiflediğini öğrenir. Bebeğine aldığı patiği gömmeye karar verir. Muzo’nun da yardımıyla patiği toprağa gömer.

Feride, kızını bir kaç kez Hayri’yle sohbet ederken görüp uyarır. Ondan Hayri’ye karşı mesafeli davranmasını ister. Daha sonra gidip Cana saunada iken derecelerini yükseltip kapıyı kilitler. Cana, çıkmaya çalışırken Feride’yi görür ve kapıyı açması için yalvarır. Feride ise, onu öylece bırakıp gider. Eve döndüğünde Nalan’ı, yine Hayri’yle samimi bir şekilde sohbet ederken görür.

Camdaki Kız 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cana Feride’nin Sırrını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler