Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Zeynep Umut'u Kaçırıyor...

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Zeynep Umut’u Kaçırıyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Nefesime Kadar, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mihri, Vedat’ın da yardımıyla Ejder’i yakalayıp polise teslim ediyor. Ejdere, hapse atılıyor. Annesi oğlunu hapisten çıkartmak için Vedat’ın annesini tehdit edip ondan yardım istiyor. Zeynep, Ejder’e yardım etmek için Mihri’nin evine yakın bir ev tutuyor. Umut’un yeni öğretmeni oluyor. Mihri, Ferzan’ın Gökçe’yle ilişkisinin kızı ölmeden başladığını öğreniyor. Ferzan, Gökçe’yi terk ediyor. Zeynep, Mihri’nin kapısını çalıp evine hırsız girdiğini söylüyor. Son Nefesime Kadar 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Umut’u kaçırıyor mu?

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Umut’un Yeni Öğretmenini…

Zeynep Umut’u Kaçırıyor Mu?

Son Nefesime Kadar 5. bölüm 1. fragmanında; Ejder’e annesi güçlü bir avukat tutuyor. Ferzan, Gökçe’ye ondan boşanmak istediğini açıklıyor. Öte yandan Vedat ile Mihri arasında bir şey olduğunu düşünüp onu kıskanıyor. Vedat’ın yanına gidip karısından uzak durmasını istiyor. Ejder’in annesi Umut’u alıp oğluyla görüştürmeye ceza evine götürüyor. Mihri, Umut’un yatağında olmadığını mı fark ediyor?

İşte Son Nefesime Kadar 5. bölüm 1. final fragmanı…

SON NEFESİME KADAR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mihri, Ejder’i kıskıvrak yakalıyor. Ejder, kendisini vurması için Mihri’yi kışkırtıyor. Mihri silahını Ejder’in kalbine doğrulttuğu sırada polisler geliyor ve onu tutukluyor. Ejder, hapse girdikten sonra Mihri çok rahatlıyor. Onun artık oradan çıkamayacağını düşünüyor. Umut, Mihri’ye babasının yaşadığını söylemediği için tavır alıyor.

Ferzan, Mihri’ye karşı duygularını artık açıklamak istiyor ve onunla tekrar bir aile olmak istiyor. Onunla konuşmak için eve gittiğinde Emel’in evde yalnız olduğunu görüyor. Ona, Mihri’yi çok yalnız bıraktığını artık tekrar bir aile olmak istediğini söylüyor. Emel, Emre’yi görüyor ve ona annesiyle babasının tekrar barışacağını söylüyor.

Emre o gün eve içkili geliyor. Babasının evde olduğunu görünce ona, onların yüzünden erken evlendiğini onların yüzünden yalnız bir çocukluk geçirdiğini söylüyor. Bu konuşulanları duyan Gökçe, hen soluğu Mihri’nin yanında alıyor. Onu, kocasını ayartmakla suçluyor. Mihri’ye, kızının ölümünden önce Ferzan’la aşk yaşamaya başladıklarını söylüyor.

Mihri, Ferzan’la buluşup, ona Gökçe’den duyduklarını anlatıp asla onunla tekrar birleşmeyeceğini söylüyor. Emre’nin de yanına gidip asla babasıyla tekrar birleşmeyeceğini söylüyor. Ferzan gidip Gökçe’ye, yaptıklarının hesabını sorup kendisinin hala Mihri’yi sevdiğini söyleyip evi terk ediyor.

Hazan’ın babası Ejder’in hapishanede öldürmek için adam tutuyor. Hastaneye kaldırılan Hazan’ın annesi hayatını kaybediyor. Zeynep, Ejder’le görüşmeye gidiyor ve onunla konuştuktan sonra Mihri’nin evinin karşısında bir ev tutuyor. Umut’un yeni öğretmeni oluyor. Onun yeni öğretmenini çok sevdiğini gören Mihri mutlu oluyor. Zeynep, evini dağıtıp Mihri’nin kapısını çalıp evine hırsız girdiğini söylüyor.

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ejder Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler