Ana SayfaDizilerSadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'ı Affedecek Mi?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ı Affedecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 52. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Aras’tan ayrılıyor ve kendisiyle uğraşan kim varsa hepsinden intikam almak istiyor. Derya’yla konuşup bu sürede kendisine yardım etmesini istiyor. O da kabul ediyor. Volkan, Derya’dan Asya’nın Aras gittikten sonra onunla aralarındaki engelin kalktığını düşündüğünü öğreniyor. Asya, bir plan yapıp Volkan’la evde yalnız görüyor. Derya, onların yalnız olduğunu Derin’e söylüyor. Oraya giden Derin, Asya ile Volkan’ı yarı çıplak yakalıyor. Derin, Volkan’ı affedecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Derin Volkan’ı Affedecek Mi?

Sadakatsiz dizisinin 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya Selçuk ile Nil’in düğününe gelince Volkan’ın gözleri parlıyor. Gönül, Asya ile Aras’ı ayırdığı için mutlu oluyor. Derin ise, Asya’nın dönmesiyle yine kıskançlık krizlerine girmeye başlıyor. Düğünden sonra Asya, Derya’yla konuşuyor. Ona, bu şehirden kendisiyle uğraşanları tek tek göndereceğini söylüyor.

SADAKATSİZ 52. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin deliyse akıl hastanesine, Volkan suçluysa hapse gireceğini söylüyor. Derya, Asya’ya yardım etmeyi kabul ediyor. Bu arada Aras’ın gitmesiyle birlikte Gönül onun hastane hisselerini satın alıyor. Derin, Asya’nın kalmasını sağlayan annesine çok kızıyor. Onu hastaneden bir an evvel kovmasını istiyor.

Gönül kızına biraz öz güvenli olmasını zamanla her şeyin olacağını söylüyor. Derin Ceren’le konuşmaya hastaneye gidiyor. Orada Asya’yı görüp ona sataşıyor. Asya, Işıl’ın her şeyi Gönül hanımın anlatmasını istediğini söylüyor. Derin gidip okulda Işıl’ı buluyor. Ona bundan sonra o evde neler oluyorsa annesine değil kendisine anlatmasını istiyor.

Işıl ikili oynuyor. Onlarla ne konuşuyorsa gelip Asya’ya anlatıyor. Vakıf başkanlığı için Gönül’ün adaylığını koyacağını öğrenen Asya, kendisi de adaylığını koyuyor. Seçim gününe kadar Gönül’ün bu durumdan haberi olmuyor. Asya kazanmasın diye vakfa büyük bir bağışta bulunuyor.

Derin, Volkan’ın Asya’dan gözlerini ayıramadığını anlıyor. Geceye Volkan’ı kıskandırmak için Onur’u davet ediyor. Volkan, Derin’in yanında Onur’u görünce çok kıskanıyor ve karısını alıp hemen geceyi terk ediyor. Ona bir daha Onur’dan uzak durmasını istiyor. Asya, vakıf başkanlığına seçiliyor. Gönül, bu duruma oldukça bozuluyor.

Derya Volkan’a, Asya’nın İngiltere’ye gitmeyi düşündüğünü söylüyor. Volkan hemen Asya’yı arayıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. Asya, Ali’yi Derya’yla birlikte Derin’e gönderiyor. Derin, Volkan’ın Ali’nin yanında olacağını zannediyor. Derya’dan Asya’yla Volkan’ın evde yalnız olduklarını öğrenip evden fırlıyor.

Volkan geldikten sonra Asya, kapıyı aralık bırakıyor. Onunla konuşmaya başlıyor ve özellikle üzerine şarap döküp gömleğini çıkartmasını sağlıyor. Derin gelip onları yarı çıplak bir vaziyette görüyor.

Sadakatsiz 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya İntikam Almaya Volkan’dan Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler