Ana SayfaDizilerOğlum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Çiçek Toplayıp Melike'ye Gidiyor!

İlgili Postlar

Oğlum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Çiçek Toplayıp Melike’ye Gidiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kurul, Efe’ye akıl sağlığı yerinde kararı veriyor. Efe, hapishanede kendisiyle uğraşan çocuk yüzünden zor günler yaşıyor. Savcı, Demet’le konuşup işin çok uzadığını, eğer Efe’yi konuşturamaz ise, onun yerine başka Pedegog görevlendireceğini söylüyor. Demet, Efe’yi biraz olsun konuşturmayı başarıyor. Efe, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Oğlum 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe, çiçek toplayıp Melike’ye gidiyor.

Oğlum 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kaan Ölmeden Yanına Gelen Kim?

Efe Çiçek Toplayıp Melike’ye Gidiyor!

Oğlum 7. bölüm 1. fragmanında; İrfan, Efe’nin serbest bırakıldığını öğrenip üzgün bir şekilde eve geliyor. Efe, gizlice annesinin telefonundan kendisiyle ilgili tüm haberleri okuyor. Sonra annesine haber vermeden dışarı çıkıp çiçek topluyor. Melike’nin kapısını çalıyor. Efe’yi elinde çiçeklerle karşısında gören Melike ne yapacak?

İşte Oğlum 7. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efe, kurula giriyor ve tam o gün olanları anlatacakken altına kaçırıyor. Doktorlar Efe’nin akıl sağlığının yerinde olduğu raporu veriyor.  Zeynep, tüm cesaretini toplayıp Melike’yle konuşmak için onun evine gidiyor. Melike, onu eve alıyor. Ona, ne söylemek istiyorsa söyleyip gitmesini istiyor. O sırada İrfan geliyor ve kurulun Efe’ye akıl sağlığı yerinde raporu verdiğini söylüyor.

Onu görünce Zeynep hemen evden çıkıyor. Oğlunun doğruları söylediği için mutlu oluyor. Tuğrul, işlerini düzeltmek için herkese oğlunun hasta olduğunu söylüyor. Akli dengesi yerinde raporu verilince üzülüyor. Eve gelip Zeynep’in Efe’ye mektup yazdığını duyunca deliye dönüyor. Karı koca tartışıyor ve ayrılmaya karar veriyor.

Tuğrul, sevgilisi Işıl’ın evine gidiyor. Zeynep’de, valizini toplayıp evi terk ediyor ve yakın arkadaşı Işıl’ın evine gidiyor. Tuğrul oradayken Zeynep geliyor. Işıl hemen Tuğrul’u içeri saklıyor. Zeynep’i banyoya gönderip onu dışarı çıkarıyor. İrfan, oğlu öldükten sonra eline bıçak alamıyor.

Oğlunun çok sevdiği kuzulara kıyıp kesemiyor ve işinden istifa ediyor. Bu arada Ceren’in videosu okula yayılıyor. Okulda dışlanan Ceren, yaşadıklarını ailesine anlatamıyor. Tuğrul, avukatından oğlunun tutuksuz yargılanması için ailesinin bir arada olması gerektiğini öğrenip Zeynep’le barışmak istiyor.

İlk girişimi başarısız oluyor. Annesinin devreye girmesi ve Tuğrul’un oğlu için barışmak istediğini öğrenince evine dönüyor. Efe, hapishanede kendisiyle uğraşan çocuğun uyuyunca koynuna böcek koyacağını duyunca günlerce uyumuyor. Demet, Efe’ye savcının söylediklerini anlatıyor. Efe, tam konuşmaya başlamışken bayılıyor.

Demet Efe’nin, anlattıklarından Kaan’ın ağaca çıkıp oradan düştüğünü anlıyor. Aslında o gün Efe oradan ayrıldıktan sonra Kaan kendisine geliyor. Ama meczup bir kadın onu görüyor. O kadın mı Kaan’a bir şey yaptı bilinmiyor.

Oğlum 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe’nin Masum Olduğu Ortaya Çıkıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler