Ana SayfaDizilerYargı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Babasıyla İlgili Korkunç Gerçeği Öğreniyor...

İlgili Postlar

Yargı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Babasıyla İlgili Korkunç Gerçeği Öğreniyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 25. yeni bölümüyle 20 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yekta, Engin’in gönderdiği video ile serbest kalır. Bagajdan çıkan yanmış ceset, kaybolan Pınar’a ait çıkar. Serdar’ın aklına uyan Çınar ve kızlar zor durumda kalır. Ceylin onların savunmasını üstlenir. Serdar, tutuklu olarak yargılanıp ceza evine atılır. Hemen Yekta’yı arayıp, kendisine yardım etmesi karşılığında ona mühim bilgiler vereceğini söyler. Ilgaz, Engin’in mesajını çözer. Yargı 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, babasıyla ilgili korkunç gerçeği öğreniyor mu?

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Babasıyla İlgili Korkunç Gerçeği Öğreniyor Mu?

Yargı 25. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, babasının içinde olduğunu zannettiği gemiyi bekliyor. Ama babası gemiden çıkmıyor. O sırada ormanda bir ceset bulunduğu haberi geliyor. Serdar Yekta’ya, Ceylin’in babası Zafer’i Çınar’ın öldürdüğünü söylüyor. Ceylin, aldığı haberle birlikte yıkılıyor.

İşte Yargı 25. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Serdar’ın arabasının bagajında yanmış bir ceset bulunur. Onun aç gözlülüğü diğerlerini de yakar. Metin, yanmış cesedin bulunduğunu duyunca onun Zafer olacağını düşünmeye başlar. Hemen ceset adli tıpa gönderilir. Metin, oğlunu önce odasına alıp sorgular. Babasının baskısına dayanamayan Çınar, kendisini başkasının sorgulamasını ister.

Sorguda hepsi aynı şeyleri anlatır. Kamera kayıtları incelendiğinde gençlerin gittiği yerde bagaja bir şey konulmadığı görünür. Arabanın başka görüntüleri takip edilir ve Serdar’ın bir gün önce on dakikalığına bir inşaata girip çıktığı görülür. Bunu gören Ceylin, Serdar’ın yeğenini, Çınar’ı ve Tuğçe’nin masum olduğunu anlayıp Serdar’ı savunmaktan vazgeçer.

Yekta, Engin’in videosu sayesinde hapishaneden çıkarılıp serbest kalır. Onun çıkması Laçin’e sürpriz olur. Yalan ifade verdiği içinde tutuşmaya başlar. Yekta, videoda oğlunun ne demek istediğini tekrar tekrar dinleyip incelemeye başlar. Aynı şekilde Ilgaz’da aynı şekilde Engin’in Ceylin’e ne demek istediğini araştırır.

Mahkeme olur ve Serdar dışındaki gençler serbest bırakılır. Serdar, tutuklu yargılanmasında Çınar’ı suçlar. Tutuklanıp ceza evine atılan Serdar, Yekta’yı arayıp ondan yardım ister. Yekta, ona yardım edemeyeceğini söyleyince Serdar, onun çok işine yarayacağı bilgiler vereceğini söyler.

Yekta, hemen Serdar’la irtibata geçmek için harekete geçer. Aylin, Osman’ı evden kovar. Bunu gören Zümrüt’ün kocası, onun durumuna acıyıp karısıyla onlara gitmek için onu zorlar. Zümrüt, istemese de Aylin’le konuşmaya gitmek zorunda kalır. Aylin, daha fazla dayanamayıp kuzenine boşanma sebeplerinin nedenin Zümrüt’e sormasını onun daha iyi bileceğini söyler.

Bagajda çıkan yanmış ceset Pınar’a ait çıkar. Serdar’ın gittiği inşatta da Pınar’ın yakılmış olduğu ortaya çıkar. Derya savcı, üzülerek Pınar’ın ailesine kızlarının öldüğünü açıklar. Özlem’in kocası, Tuğçe’nin kendi kızı değil Eren komiserin kızı olduğunu öğrenince onunla görüşmek ister.

Onunla kavgaya tutuşup onu bıçaklar. Eren, yaralandığını sonradan anlayıp arabanın içinde bayılıp kalır. Ilgaz, Engin’in Ceylin’e mesajında babasını işaret ettiğini anlayıp ona söyler.

Yargı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Engin’in Mesajını Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler