Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cana Feride'nin Sırrını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cana Feride’nin Sırrını Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 35. yeni bölümüyle 17 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, bebeğini kaybeder. Durumu öğrenen herkes hastaneye akın eder. Rafet, Alp’le konuşmaya gider ve oğlunun hala Cana’yla görüştüğünü öğrenir ve Sedat’a ceza keser. Nalan, bu zor zamanlarını Hayri’yle dertleşerek geçirir. Cana’yı saunada yakalayan Feride, onun üzerini kilitleyip gider. Feride, Nalan’la Hayri’nin yakınlaştığını anlar. Camdaki Kız 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cana, Feride’nin sırrını öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Cana Feride’nin Sırrını Öğreniyor!

Camdaki Kız 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cana, saunadan son anda ölmekten kurtuluyor. Kurtulur kurtulmaz ona bunu yaptığının hesabını sormak için babasını arayıp Feride’yi araştırmasını istiyor. Rafet, ailesine Sedat’ı otelin bulaşıkçısı olarak çalıştıracağını açıklıyor. Cana, Nalan’ın Feride’nin kızı değil torunu olduğunu öğreniyor.

İşte Camdaki Kız 35. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, hastaneye gittiğinde doktorunu istiyor. Doktor Nalan’ın bebeğini kaybettiğini anlayıp onu operasyona alıyor. Tüm aile hastaneye akın ediyor. Haberi öğrenen basın hastanenin önünü dolduruyor. Feride, Sedat’ın yakasına yapışıp kızını ona verdiği güne lanet okuyor. Rafet, Levent ile Selen’in konuşmasını duyup saldırıyı Alp’in yaptığını öğreniyor.

Önce Sedat’la konuşuyor ve ondan Alp’in hala kendisinin Cana’yla birlikte olduğunu zannedip Nalan’a söylediğini anlatıyor. Rafet, Alp’le konuşmaya gidiyor. Alp, kendisini anlatamayınca Rafet’e, Sedat’ın yatak odasının balkonundan atlarken ki görüntülerini izletiyor.

Nalan, hastaneden çıkıp eve dönüyor. Feride, kızı iyileşene kadar onun yanında kalmaya başlıyor. Onun yemeklerini elleriyle yapıp yediriyor. Bu arada Nalan’a, bebeğinin onun yüzünden düştüğünü, söylediklerini yapmadığı için anne olamadığını söylüyor. Nalan, kabuslar görmeye başlıyor.

Rafet, oğluyla konuşup onun hala Cana’yla görüştüğünü bildiğini, ona bir ceza kestiğini söylüyor. Sedat, babasının kendisine ne ceza kestiğini merak ediyor. Cana Sedat’ı aramaya devam ediyor. Sedat Cana’nın, telefonuna cevap verip onunla görüştüğü için pişmanlığını dile getiriyor.

Feride, Rafet’le Sedat’ın konuşmalarını duyup Rafet’le ayrı konuşuyor. Ona, kızını Sedat’ın mutlu edemeyeceğini anladığını onların evliliklerini istemediğini ama Nalan’ın Sedat’a aşık olduğunu öğrendikten sonra bir şey yapamadığını anlatıyor. Rafet’e, Cana’nın cezasını kendisine bırakmasını söylüyor.

Nalan, Hayri’yle sabah yürüyüşe çıkıyor ve onun annesinin ölümünü nasıl kabullendiğini soruyor. Oda, annesinin tokasını sakladığını onu gömdükten sonra acısının hafiflediğini öğreniyor. Bebeğine aldığı patiği gömmeye karar veriyor. Muzo’nun da yardımıyla patiği toprağa gömüyor.

Feride, kızını bir kaç kez Hayri’yle sohbet ederken görüp uyarıyor. Ondan Hayri’ye karşı mesafeli davranmasını istiyor. Daha sonra gidip Cana saunada iken derecelerini yükseltip kapıyı kilitliyor. Cana, çıkmaya çalışırken Feride’yi görüyor ve kapıyı açması için yalvarıyor. Feride ise, onu öylece bırakıp gidiyor. Eve döndüğünde Nalan’ı, yine Hayri’yle samimi bir şekilde sohbet ederken görüyor.

Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Nalan’la Hayri’nin Yakınlaştığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler