Ana SayfaDizilerMahkum 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sinyor Fırat'la Barış'ı Tuzağına Düşürüyor!

İlgili Postlar

Mahkum 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sinyor Fırat’la Barış’ı Tuzağına Düşürüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinyor, Savaş zannettiği Barış’ı yanına çağırıyor. Ondan kendisine Fırat’ı getirmesini istiyor. Büge, Fırat’a Nazlı’yı vermek istiyor. Ama Barış’la konuştuktan sonra vazgeçiyor. Barış, Fırat’ı tam öldüreceği sırada babası geliyor. Fırat, oradan kaçmayı başarıyor. Cemre, babasının dosyasını Fırat’ın da yardımıyla Tahir’den alıyor. Sinyor, Fırat’la Barış’ı tuzağına düşürüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sinyor Fırat’la Barış’ı Tuzağına Düşürüyor!

Mahkum 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bıçak kaybolduktan sonra Sasha, lunaparkın bekçisini alıp onu konuşturmaya çalışıyor. Bekçi ise, bıçak falan görmediğini söylüyor. Fırat, Tahir’i otoparkta kıstırıyor. Ondan hesap sorarken Cemre, onun arabasına girip babasına ait olan dosyayı alıyor. Bunu fark eden Tahir, onların bindiği arabanın plakasını alıyor.

MAHKUM 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gidip plakayı Barış’a veriyor. Barış ile Sasha, arabayı Bekir’in sürdüğünü fark edip onu takip ediyorlar. O sırada Raif geliyor ve Barış’a, Sinyör’un onu görmek istediğini söyleyip gözünü bağlayıp arabaya bindiriyor. O sırada Sasha’nın elinden Bekir kaçmayı başarıyor. Barış, Sinyör’le buluşuyor. Sinyör. onun gözü önünde bir çok adamı öldürüyor ve Barış’tan Fırat’ı kendisine getirmesini istiyor.

Fırat, çiçekçi kılığına girip Büge’ye çiçek götürme bahanesiyle onun yanına gidiyor. Görevlilere Savaş beyin Büge’ye çiçek gönderdiğini söylüyor. O sırada Büge, Nazlı’yla birlikte onu görüyor. Fırat Büge’ye, bir video ve iletişim adresi veriyor. Nazlı, babasının videosunu seyredince mutlu oluyor. Büge, Nazlı’yı Fırat’a verme kararı alıyor.

Fırat, Nazlı’ya kavuşacağı sırada Paşa ile Kamer’in, Bodrum’a piyango almaya gittiklerini ve yakalandıklarını öğreniyor. Büge’ye, bir mesaj daha çekip Nazlı’yı ertesi gün getirmesini istiyor. Barış, Büge’yle bir konuşma yapıyor. O konuşmadan sonra Büge, ona ihanet etmek istemiyor ve durumu ona anlatıyor.

Hacı, Paşa ile Kamer’in polislere değil eksi mahallesinde olduklarını öğreniyor ve Fırat’la birlikte onları kurtarmak için parayla birlikte gidiyor. Bekir’in de yardımıyla Paşa ile Kamer’i oradan kurtarıyorlar. Ertesi gün Fırat, Cemre’nin evine gidip Büge’nin Nazlı’yı getirmesini bekliyor.

Cemre, onun evde beklemesini Büge’den Nazlı’yı alıp eve getireceğini söyleyip evden çıkıyor. Arkasından kapı çalıyor ve Fırat karşısında Barış’ı buluyor. Barış, Fırat’ın elini kolunu bağlayıp onu öldürmek istiyor. O sırada kapı çalıyor ve karşısında babasını görüyor. Fırat, onların konuşmasını dinledikten sonra oradan kaçmayı başarıyor.

Barış, gizli mesajla kendisine bıçağı vereceğini söyleyen kişiyle buluşmaya gidiyor. Karşısına Fırat çıkıyor. Sasha, siper alıp Barış’ı korumak için bekliyor. İkili aynı anda birbirlerine silah doğrultuyor. O sırada havai fişekler patlamaya başlıyor ve ikisi birden yere yığılıyor. Sinyör, uzaktan onları izliyor.

Mahkum 14. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Barış Tam Fırat’ı Öldürecekken Kim…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler