Ana SayfaDizilerYargı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Babasının Kıyafetlerini Görünce Fenalaşıyor!

İlgili Postlar

Yargı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Babasının Kıyafetlerini Görünce Fenalaşıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yekta, Serdar’dan Çınar’ın Zafer’i öldürdüğünü, cesedi Metin komiserin bagajından alıp ormana gömdüğünü söylüyor. Bu bilgilerin karşılığında ondan kendisini hapisten çıkartmasını istiyor. Ceset bulunuyor. Metin, cinayet silahını başka silahla değiştiriyor. Ilgaz, cesedin Zafer’e ait olduğunu anlıyor. Gemiden Zafer inmeyince Ilgaz Ceylin’e durumu anlatıyor. Ceylin, babasının kıyafetlerini tanıyor ve fenalaşıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Babasının Kıyafetlerini Görünce Fenalaşıyor!

Yargı 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, bir daha yalan söylemeyeceği konusunda Ilgaz’a söz veriyor. Yekta, nezaretteki Serdar’ın yanına gidiyor. Serdar, kendisini hapisten kurtarması karşılığında ona, Zafer’in Çınar’ı öldürmek için onunla parkta buluştuğunu, sonra onu arabaya bindirip İnci’nin mezarına götürdüğünü, oradan da bir inşaata götürdüğünü, orada da Çınar’ın onu öldürdüğünü anlatıyor.

YARGI 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Duydukları karşısında Yekta’nın gözleri büyüyor. Serdar ona, Engin’e çalıştığını onun onları takip etmesini istediğini, Metin’in cesedi yakıp bagajına koyduğunu ve cesedi alıp ormana bir arkadaşıyla birlikte gömdüğünü anlatıyor. Yekta, onun tutuksuz yargılanması için hemen dilekçe yazdırıyor.

Hemen Serdar’ın arkadaşının yanına gidip ondan cesedi gömdükleri yeri göstermesini istiyor. Yekta, cesedin birazını dışarı çıkarıp bırakıyor. Onu birinin bulup polise ihbar etmesini istiyor. Tuğçe, serbest kaldıktan sonra annesiyle gitmek istemiyor. Ona babasıyla kalacağını söylüyor.

Babasından haber alamayınca merak edip, Ceylin’den yardım istiyor. Ceylin de ona ulaşamayınca, Metin müdürden yardım istiyor. Eren’i yaralı bir şekilde gören biri onun telefonunu açıyor ve onun yaralı olduğunu söylüyor. Eren, çok kan kaybetmiş bir vaziyette bulunup hastaneye kaldırılıyor.

Doktor, beş dakika içinde kanamayı durduramazlarsa Eren’i kaybedeceklerini söylüyor. Zorlu bekleyişin ardından Eren’in ameliyatının başarılı geçtiği, hayati riskin ortadan kalktığı haberi geliyor. Fatih, Tuğçe’yi arayıp ondan evde sakladığı parayı kendisine getirirse annesinin de hayatından çıkıp uzaklara gideceğini söylüyor.

Tuğçe’nin konuşmasını Ilgaz ile Ceylin duyuyor. Tuğçe’nin Fatih’e para verdiği anda gidip onu yakalıyorlar. Bir karı koca ormanda gezinti yaparken cesedi bulup ihbarda bulunuyor. Metin, olay yerine gidip bulunan cesedin Zafer’e ait olduğundan emin oluyor. Cinayet silahı da cesedin yanında bulunuyor.

Zümrüt’ün kocası onun kendisini Osman’la aldattığını anlayıp onu darp ediyor. Daha sonra Zümrüt, Aylin’in karşısına çıkıp kocasının bebeğini aldırdığını, kendisini de babasının evine gönderdiğini söyleyip bebeğinin ölümünden onu sorumlu tutuyor.

Ilgaz, bulunan cesedin Zafer’e ait olduğunu anlıyor. Ama Ceylin’in, gelen gemiyi beklemesini istiyor. Gemiden Zafer inmiyor. Hatta onun hiç o gemiye binmediği oraya çıkınca Ilgaz, Ceylin’e bir ceset bulunduğunu söyleyip onu adli tıpa götürüyor. Orada Ceylin, bulunan cesedin kıyafetlerini görünce sinir krizleri geçiriyor.

Yargı 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eren Hayatta Kalabilecek Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler