Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ferzan Vedat'ın Suçlu...

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ferzan Vedat’ın Suçlu Olduğunu İspatlamaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Nefesime Kadar, 5. son bölümüyle 23 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ejder’e annesi güçlü bir avukat tutar. Ferzan, Gökçe’ye ondan boşanmak istediğini açıklar. Öte yandan Vedat ile Mihri arasında bir şey olduğunu düşünüp onu kıskanır. Vedat’ın yanına gidip karısından uzak durmasını ister. Ejder’in annesi Umut’u alıp oğluyla görüştürmeye ceza evine götürür. Mihri, Umut’un yatağında olmadığını mı fark ediyor? Son Nefesime Kadar 5. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Ferzan, Vedat’in bir suçlu olduğunu Mihri’ye ispatlamaya çalışıyor.

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Zeynep Umut’u Kaçırıyor…

Ferzan Vedat’ın Suçlu Olduğunu İspatlamaya Çalışıyor!

Son Nefesime Kadar 5. bölüm 2. fragmanında; Gökçe, Mihri’yi yuvasını yıkmakla suçluyor. Hazan, annesi öldükten sonra ona söz verdiği gibi normal hayatına dönmeye çalışıyor. Babası ise, Ejder’den kızına yaptıklarının intikamını almak istiyor. Ferzan, Vedat’ı görüntüleyip Mihri’ye gösteriyor ve onun bir suçlu olduğunu söylüyor. Mihri ise, Ferzan’a inanmayıp onun kendi suçunu bastırmaya çalıştığını düşünüyor.

Son Nefesime Kadar 5. bölüm 2. fragmanı…

SON NEFESİME KADAR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Mihri, Ejder’i kıskıvrak yakalar. Ejder, kendisini vurması için Mihri’yi kışkırtır. Mihri silahını Ejder’in kalbine doğrulttuğu sırada polisler gelir ve onu tutuklar. Ejder, hapse girdikten sonra Mihri çok rahatlar. Onun artık oradan çıkamayacağını düşünür. Umut, Mihri’ye babasının yaşadığını söylemediği için tavır alır.

Ferzan, Mihri’ye karşı duygularını artık açıklamak ister ve onunla tekrar bir aile olmak ister. Onunla konuşmak için eve gittiğinde Emel’in evde yalnız olduğunu görür. Ona, Mihri’yi çok yalnız bıraktığını artık tekrar bir aile olmak istediğini söyler. Emel, Emre’yi görür ve ona annesiyle babasının tekrar barışacağını söyler.

Emre o gün eve içkili gelir. Babasının evde olduğunu görünce ona, onların yüzünden erken evlendiğini onların yüzünden yalnız bir çocukluk geçirdiğini söyler. Bu konuşulanları duyan Gökçe, hen soluğu Mihri’nin yanında alır. Onu, kocasını ayartmakla suçlar. Mihri’ye, kızının ölümünden önce Ferzan’la aşk yaşamaya başladıklarını söyler.

Mihri, Ferzan’la buluşup, ona Gökçe’den duyduklarını anlatıp asla onunla tekrar birleşmeyeceğini söyler. Emre’nin de yanına gidip asla babasıyla tekrar birleşmeyeceğini söyler. Ferzan gidip Gökçe’ye, yaptıklarının hesabını sorup kendisinin hala Mihri’yi sevdiğini söyleyip evi terk eder.

Hazan’ın babası Ejder’in hapishanede öldürmek için adam tutar. Hastaneye kaldırılan Hazan’ın annesi hayatını kaybeder. Zeynep, Ejder’le görüşmeye gider ve onunla konuştuktan sonra Mihri’nin evinin karşısında bir ev tutar. Umut’un yeni öğretmeni olur. Onun yeni öğretmenini çok sevdiğini gören Mihri mutlu olur. Zeynep, evini dağıtıp Mihri’nin kapısını çalıp evine hırsız girdiğini söyler.

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Umut’un Yeni Öğretmenini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler