Ana SayfaDizilerOğlum 7. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Demet Efe'nin Doğru Söylediğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 7. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Demet Efe’nin Doğru Söylediğini Anlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 7. yeni bölümüyle 23 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efe, serbest kalınca annesiyle babası onu eve getirir. Tuğrul, oğluyla hiç ilgilenmez. Anneannesi Efe’nin moralini yerine getirmeye çalışır. Efe, yıkanmak üzere onların yanından ayrılır. Oğlum 7. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Demet, Efe’nin doğru söylediğini anlıyor.

Oğlum 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Efe’nin Eve Dönüşü!

Demet Efe’nin Doğru Söylediğini Anlıyor!

Oğlum 7. bölüm 2. ön izlemesinde; Sedat, Demet’in yanına gidi Adli Tıp’tan bir arkadaşıyla konuştuğunu, Kaan’ın ağında bir çatlak olduğunu tespit ettiğini öğrendiğini anlatıyor. Demet, Kaan’ın ağaçtan düşmüş olabileceğini, Efe’nin anlattıklarının doğru olabileceğini anlıyor.

İşte Oğlum 7. bölüm 2. ön izlemesi…

OĞLUM 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Efe, kurula girer ve tam o gün olanları anlatacakken altına kaçırır. Doktorlar Efe’nin akıl sağlığının yerinde olduğu raporu verir.  Zeynep, tüm cesaretini toplayıp Melike’yle konuşmak için onun evine gider. Melike, onu eve alır. Ona, ne söylemek istiyorsa söyleyip gitmesini ister. O sırada İrfan gelir ve kurulun Efe’ye akıl sağlığı yerinde raporu verdiğini söyler.

Onu görünce Zeynep hemen evden çıkar. Oğlunun doğruları söylediği için mutlu olur. Tuğrul, işlerini düzeltmek için herkese oğlunun hasta olduğunu söyler. Akli dengesi yerinde raporu verilince üzülür. Eve gelip Zeynep’in Efe’ye mektup yazdığını duyunca deliye döner. Karı koca tartışır ve ayrılmaya karar verir.

Tuğrul, sevgilisi Işıl’ın evine gider. Zeynep’de, valizini toplayıp evi terk eder ve yakın arkadaşı Işıl’ın evine gider. Tuğrul oradayken Zeynep gelir. Işıl hemen Tuğrul’u içeri saklar. Zeynep’i banyoya gönderip onu dışarı çıkarır. İrfan, oğlu öldükten sonra eline bıçak alamaz.

Oğlunun çok sevdiği kuzulara kıyıp kesemez ve işinden istifa eder. Bu arada Ceren’in videosu okula yayılır. Okulda dışlanan Ceren, yaşadıklarını ailesine anlatamaz. Tuğrul, avukatından oğlunun tutuksuz yargılanması için ailesinin bir arada olması gerektiğini öğrenip Zeynep’le barışmak ister.

İlk girişimi başarısız olur. Annesinin devreye girmesi ve Tuğrul’un oğlu için barışmak istediğini öğrenince evine döner. Efe, hapishanede kendisiyle uğraşan çocuğun uyuyunca koynuna böcek koyacağını duyunca günlerce uyumaz. Demet, Efe’ye savcının söylediklerini anlatır. Efe, tam konuşmaya başlamışken bayılır.

Demet Efe’nin, anlattıklarından Kaan’ın ağaca çıkıp oradan düştüğünü anlar. Aslında o gün Efe oradan ayrıldıktan sonra Kaan kendisine gelir. Ama meczup bir kadın onu görür. O kadın mı Kaan’a bir şey yaptı bilinmez.

Oğlum 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Çiçek Toplayıp Melike’ye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler